ΠΟΛΟ

Η Σόλνοκ "έσπασε" το αήττητο του Ολυμπιακού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÆÏËÍÏÊÉ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SZOLNOKI (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÆÏËÍÏÊÉ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SZOLNOKI (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα σκληρό παιχνίδι ηττήθηκε με 6-4 από τη Σόλνοκ στον Πειραιά και έχασε τις ελπίδες του για απευθείας πρόκριση στο Final 4. Πρώτη ήττα για τους ερυθρόλευκους για φέτος.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σόλνοκ αφού ηττήθηκε με 6-4 από τους Ούγγρους. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους ερυθρόλευκους φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση του Champions League από το Final 6 και όχι από το Final 4.

Το χειρότερο ωστόσο για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι ότι λογικά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης την Προ Ρέκο.

Στα του αγώνα η Σόλνοκ ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα όμως οι Ούγγροι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 6-4.

Όλο το ματς ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να παίζουν τη σκληρή τους άμυνα, πάντοτε στο όριο της αποβολής, ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές και για τις δύο ομάδες ήταν οι Πάβιτς και Νάγκι που έκαναν μεγάλες επεμβάσεις.

Το ματς: Από την αρχή του αγώνα οι άμυνες ήταν εκείνες που έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι. Τρία λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, ο Βάργκα πέτυχε το πρώτο και μοναδικό τέρμα της πρώτης περιόδου εκμεταλλευόμενος ένα λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Στη δεύτερη περιόδου ο Μέζεϊ μετά από ασίστ του Πρλαΐνοβιτς έκανε το 2-0 για να απαντήσει με ένα τρομερό σουτ από την περιφέρεια ο Φουντούλης. Ο Πρλαΐνοβιτς έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ούγγρους με τον Γεννηδουνιά να απαντά αμέσως στον παραπάνω και να διαμορφώνει το τελικό 3-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μυλωνάκης στην κόντρα λίγο μετά την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου έφερε το ματς στα ίσα, αλλά και πάλι οι Ούγγροι είχαν τις λύσεις. Πρώτα ο Κις και στη συνέχεια ο Βάμος, έδωσαν και πάλι "αέρα" δύο γκολ στους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για να ξαναμπει στο ματς. Μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουντούλη 2,50 πριν το τέλος, αλλά ο Βάργκα μετά από κερδισμένο πέναλτι του Κις τελείωσε την αναμέτρησης διαμορφώνοντας το τελικό 6-4.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Σόλνοκ 4-6

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-2, 1-1

Ολυμπιακός: Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 1

Σόλνοκ: Βάργκα 2, Μέζεϊ 1, Πρλαΐνοβιτς 1, Κις 1, Βάμος 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός - Σόλνοκ 4-6

* Όρβοσι - Νις

* Σπαντάου - Μπρέσια

Παίζουν αργότερα...

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σόλνοκ 25

2. Ολυμπιακός 22

3. Μπρέσια 11

------------------------

4. Όρβοσι 9

5. Σπαντάου 4

6. Νις 0

* Ολυμπιακός και Σόλνοκ έχουν ένα ματς περισσότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/04)

Σόλνοκ - Όρβοσι

Μπρέσια - Ολυμπιακός

Σπαντάου - Νις

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ