ΠΟΛΟ

Η ομάδα πόλο του "Pornhub"

Η ομάδα πόλο του "Pornhub"

Η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου "Pornhub" έχει εδώ και περίπου ένα χρόνο τη δική της ομάδα πόλο η οποία έκανε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση.

Για να μπορέσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της συγκεκριμένης ιστορίας θα πρέπει να πάμε αρκετά πίσω, για την ακρίβεια στον Νοέμβριο του 2015. Τότε ήταν που το "Pornhub" θέλοντας να ευχαριστήσει τους Ιταλούς επισκέπτες του είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να χρηματοδοτήσει μία ιταλική ομάδα από οποιοδήποτε άθλημα.

Η ανταπόκριση ήταν άκρως εντυπωσιακή με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της εταιρίας να έρθουν σε δύσκολη θέση και να μην ξέρουν πως να το διαχειριστούν.

Τελικά, αποφάσισαν να δώσουν χορηγία όχι σε μία αλλά σε δύο ομάδες κάτω από αυστηρά κριτήρια επιλογής. Οι νικητές του διαγωνισμού ήταν μία γυναικεία ομάδα 5Χ5 και η ομάδα πόλο της Βαρέζε! Η πρώτη δεν άντεξε στο χρόνο σε αντίθεση με τη δεύτερη η οποία πάει τραίνο κάνοντας το χορηγό της υπερήφανο.

Έχοντας πλέον τρεις ομάδες (ανδρών, γυναικών και μικτή) η ιταλική ομάδα πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση.

Δείτε το σχετικό ποστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ