ΠΟΛΟ

Η Εθνική γυναικών "έπνιξε" με 29-0 την Πορτογαλία

Η Εθνική γυναικών "έπνιξε" με 29-0 την Πορτογαλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών συνέτριψε με 29-0 την Πορτογαλία και θα διεκδικήσει απέναντι στη Γαλλία το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα.

Το χάλκινο μετάλλιο των πρώτων Μεσογειακών Αγώνων για τη γυναικεία υδατοσφαίριση, που διεξάγονται στην Ταραγόνα, θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα των γυναικών, έπειτα από την ευρεία νίκη της, επί της Πορτογαλίας με 29-0.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν γνωστή πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, ωστόσο τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας φρόντισαν να την επιβεβαιώσουν και εντός της πισίνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία σκόραραν όλες οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με εξαίρεση φυσικά τις δύο τερματοφύλακες. Πρώτες σκόρερ ήταν οι Χυδηριώτη και Ξενάκη με τέσσερα γκολ.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση κατέκτησε την δεύτερη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (2η ομάδα στον άλλο ομίλου) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης (30/6 18.20).

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας: Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Βασιλική 2, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Χυδηριώτη 4, Πάτρα 3, Πρωτοπαπά 3, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ