ΠΟΛΟ

Gwangju 2019: Βαριά ήττα της Εθνικής γυναικών από τη Ρωσία με 13-4

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε στον αγώνα κατάταξης απέναντι στη Ρωσία κατάφερε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, χάνοντας με το βαρύ 13-4.

Ούτε στον αγώνα κατάταξης απέναντι στη Ρωσία κατάφερε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση γνώρισε ακόμη μία βαριά ήττα με 13-4, απογοητεύοντας με την εικόνα του. Η ελληνική ομάδα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Παρασκευή (26/7, 08:00), παίζοντας για τις θέσεις 7-8 με την ηττημένη της αναμέτρησης Ολλανδία-Ιταλία.

Αυτήν ήταν η 3η βαριά ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι σε ομάδες του υψηλότερου επιπέδου. Η εμφάνιση δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών της ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης αλλά και της ποιότητας που διαθέτει.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού οι Ρωσίδες ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς και αύξαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση εκμεταλλευόμενες όλες τις αδυναμίες της ελληνικής ομάδας, που σε κανένα σημείο δεν φάνηκε ανταγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-4, 1-5

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου Ειρ., Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη.

Ρωσία (Αλεξάντρ Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπερσνέβα 3, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 3, Τολκουνόβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζαντόβα, Σιμάνοβιτς, Τιμοφέεβα, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ριζκόβα 2, Καρνάουκ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ