ΠΟΛΟ

Για το θαύμα στην Ουγγαρία η Βουλιαγμένη

Για το θαύμα στην Ουγγαρία η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (06/10) την πανίσχυρη Φερεντσβάρος στον πρώτο αγώνα της τρίτης προκριματικής φάση του Champions League.

Στην Βουδαπέστη βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (06/10, 17.30) αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάση του Champions League.

Οι "μπέμπηδες" του Χέρβο Κόλιανιν έχουν μπροστά τους μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή αφού αντιμετωπίζουν μία ομάδα που έχει ως στόχο της να φτάσει μέχρι το Final 8 της διοργάνωσης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΝΟΒ έχει παρατήσει τα συγκεκριμένα ματς. Αντιθέτως, άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και γιατί όχι να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη αποστολή συμμετέχουν οι εξής αθλητές:Hrysanthos Anthony , Basic Andrija , Καλογερόπουλος Ευστάθιος, Γκιουβέτσης Κωνσταντίνος, Κουρούβανης Νικόλαος, Γούβης Κωνσταντίνος, Αφρουδάκης Χρήστος, Buha Antonio, Ποντικέας Κυριάκος, Καπετανάκης Γρηγόρης, Τίγκας Δημήτρης, Σολανακης Εμμανουήλ και Κουρούβανης Δημήτρης

Μαζί τους ο προπονητής της ομαδάς Koljanin Hrvoje, ο τεχνικός διευθυντής Ελμισιάν Αρτίν, ο έφορος και μελος του Δ.Σ Τσίκλος Δημήτρης και ο φυσιοθεραπευτης της ομάδας Φώτογλου Σταμάτης.

Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο προφίλ της Βουλιαγμένης στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ