ΠΟΛΟ

Για την πρωτιά η Βουλιαγμένη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ  "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  EUROKINISSI / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 20-2 επί της Λιλ, ενώ η Γλυφάδα ηττήθηκε με 18-4 από την Ντουναϊβάρος στη δεύτερη αγωνιστική του 1ου προκριματικού της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών.

Μια ακόμη πολύ ευρεία νίκη πήρε πριν λίγα λεπτά ο ΝΟ Βουλιαγμένης στoν 1ο προκριματικό της φετινής Ευρωλίγκας γυναικών, επικρατώντας της Λιλ του Φίλιππου Σακέλλη με 20-2 και σημείωσε δεύτερο συνεχόμενο "τρίποντο" στον Β' Όμιλο.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ήταν κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει αύριο (3/12) την πρώτη θέση του ομίλου από τη διοργανώτρια Ντουναϊβάρος, η οποία αγωνίζεται στις 19.00 με τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ προηγήθηκε με το ευρύ 6-1, σκορ που διεύρυνε ακόμη περισσότερο στα επόμενα τρία οκτάλεπτα, με αποκορύφωμα το τελευταίο όπου πέτυχε επτά τέρματα δίχως να δεχθεί ούτε ένα.

Δέκα διαφορετικές σκόρερ είχε η ελληνική ομάδα, με την Χυδηριώτη να σημειώνει τέσσερα τέρματα και τις Πρωτοπαπά, Μαυρωτά και Πάτρα από τρία. Αύριο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης δίνει το τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι στις 13.30 με τη Ντουναϊβάρος.

Τη δεύτερή του ήττα γνώρισε σήμερα ο ΑΝΟ Γλυφάδας από την ουγγρική Ντουναϊβάρος με 18-4, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας γυναικών, που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στη διοργανώτρια ομάδα, παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο οκτάλεπτο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΑΝΟΓ, που δέχθηκε 12 γκολ στα επόμενα δύο οκτάλεπτα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο καθοριστικό αυριανό παιχνίδι με τη Λιλ του Φίλιππου Σακέλλη, από την οποία θα διεκδικήσει την 3η θέση.

Έτσι, αυτή τη στιγμή ΝΟ Βουλιαγμένης και Ντουναϊβάρος έχουν από έξι βαθμούς και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την πρωτιά του ομίλου, ενώ Λιλ και ΑΝΟ Γλυφάδας παρέμειναν χωρίς βαθμό.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΛΙΛ 20-2

Tα οκτάλεπτα: 6-1, 3-1, 4-0, 7-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 4, Τζελέπη 1, Πρωτοπαπά 3, Ξενάκη 2, Μαυρωτά 3, Πάτρα 3, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 1, Νίνου Ει. 1, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη

Λιλ (Φίλιππος Σακέλλης): Τερεφού, ΜακΚι, Λε Ρου 1, Σταβικόφσκι, Αμορόζα, Ζαν-Μισέλ, Μπαρμπιέ, Τάρντι, Ουχάσε, Μπαρ 1, Ντεσάμτ, Γιάσκοβα, Σαμπριέ

ΝΤΟΥΝΑΪΒΑΡΟΣ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 18-4

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-0, 7-1, 3-1

Ντουναϊβάρος (Mίχοκ Ατίλα): Κις, Ζίλαγκι 3, Βάλγι Φ., Γκουρισάτι 6, Χόρβατ 3, Μαχιέ 1, Χούστι, Γκάρντα, Τσίγκλερ 1, Βάλγι Β. 4, Λούκα, Μχούνου, Άρτς

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Γιαννοπούλου, Ελληνιάδη 1, Λούδη, Μαμόγλου 1, Κόλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 2, Κοντονή, Αρχοντάκη

Τα αποτελέσματα

Βουλιαγμένη - Λιλ 20-2

Ντουναϊβάρος - Γλυφάδα 18-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βουλιαγμένη 6

2. Ντουναϊβάρος 6

3. Λιλ 0

4. Γλυφάδα 0

Επόμενη αγωνιστική

Βουλιαγμένη - Ντουναϊβάρος

Λιλ - Γλυφάδα

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ