ΠΟΛΟ

Για την πέμπτη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στο Ανόβερο

Α1 ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με μοναδικό στόχο την 5η νίκη στον Α' Όμιλο τουChampionsLeague, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Ανόβερο (20:30, Live από το Sport24.gr) στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Με μοναδικό στόχο την 5η νίκη στον Α' Όμιλο τουChampionsLeague, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Ανόβερο το Σάββατο (13/1) στις 20:30 (ΕΡΤ 2, ERT Web TV. Live από το Sport24.gr) στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι Πειραιώτες που παραμένουν αήττητοι, οδηγούν την κούρσα του ομίλου, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής (με 13 βαθμούς), μετρώντας 4 νίκες και μια ισοπαλία και θέλουν να διευρύνουν την εξαιρετική τους πορεία στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας ένα ακόμα βήμα προς τοFinal8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προέρχεται από την κοινή προετοιμασία στον Πειραιά με τη δεύτερη του ομίλου, Ντιναμό Μόσχας και θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο, το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών.

Η αποστολή αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Το παιχνίδι με το Ανόβερο είναι το πρώτο ευρωπαϊκό στην έδρα μας για το 2018 και θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με επιτυχία. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλο μας. Αν και φτάνουμε στα μισά των παιχνιδιών του Ομίλου, όλες οι ομάδες είμαστε βαθμολογικά κοντά και κάθε παιχνίδι κερδισμένο είναι ένα βήμα πιο κοντά στη Γένοβα".

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς, είπε στο osfp.gr τα εξής: "Το Ανόβερο είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε το φαβορί για τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να κερδίσουμε γιατί αν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, οφείλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο Παπαστράτειο το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε μαζί μια σημαντική νίκη για την πορεία μας στο Champions League".

*Στην αναμέτρηση με το Ανόβερο ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από την αριστερή είσοδο του «Π. Καπαγέρωφ» και κοστίζουν 5€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ