ΠΟΛΟ

Για φιλανθρωπικό σκοπό στο "No Finish Line Athens 2017" ο Γούνας

Για φιλανθρωπικό σκοπό στο "No Finish Line Athens 2017" ο Γούνας

Ο Άλεξ Γούνας εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο προπονητής της Σαβόνα και βρέθηκε στην Αθήνα για να δει την οικογένειά του και τους φίλους του. Δεν έχασε, όμως, την ευκαιρία να βρεθεί και στο "No Finish Line Athens 2017".

Ο Άλεξ Γούνας εκμεταλλεύτηκε το ολιγοήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο προπονητής της Σαβόνα Αλμπέρτο Αντζελίνι, λόγω και της μικρής διακοπής του ιταλικού πρωταθλήματος, και βρέθηκε στην Αθήνα για να δει την οικογένειά του και τους φίλους του.

Δεν έχασε, όμως, την ευκαιρία να βρεθεί και στο "No Finish Line Athens 2017", έναν μοναδικό στο είδος του φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου, που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, αθλούμενους και μη. Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, χιλιάδες δρομείς, μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, επαγγελματίες αθλητές και ερασιτέχνες, άρχισαν να τρέχουν γύρω από το κανάλι, για την Ένωση "Μαζί για το Παιδί", καθώς με κάθε χιλιόμετρο που κάλυπταν πρέσφεραν για τα παιδιά άπορων οικογενειών.

Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός, που έτρεξε όσο περισσότερο μπορούσε, για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, δήλωσε σχετικά: "Νομίζω ότι εμείς οι αθλητές έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε το παράδειγμα για τέτοιου είδους κινήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ειδικά για τα παιδιά".

Ο Γούνας επέστρεψε ήδη στην Ιταλία για να συνεχίσει την πολύ καλή αγωνιστική σεζόν με τη Σαβόνα. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Α1 Ιταλίας, η Σαβόνα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Final-6, όπου θα επιδιώξει την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μέχρι και την 5η που δίνει ευρωπαϊκή έξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ