ΠΟΛΟ

Φινάλε "θρίλερ" στη Γλυφάδα, 8-6 η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βουλιαγμένη έφυγε νικήτρια από τη Γλυφάδα για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, παρότι οι γηπεδούχοι έκαναν... θρίλερ το φινάλε και είχαν τ ην ευκαιρία ακόμα και να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό.

Σε ντέρμπι μετατράπηκε στο φινάλε ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 8-6.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη ξεκίνησε το παιχνίδι παίρνοντας το ρόλο του φαβορί και προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 4-1. Το παιχνίδι ήταν στα ίσα στο δεύτερο οκτάλεπτο με τον ΝΟΒ να κρατάει το σκορ στα ίδια επίπεδα, παρότι αρχικά ο ΑΝΟ Γλυφάδας μείωσε τη διαφορά στο γκολ με τους Φωτόπουλο και Σκουμπάκη. Στο τρίτο οκτάλεπτο το ματς ήταν ιδιαίτερα κλειστό και επετεύχθη μόλις ένα γκολ από τον Καπότση, αφού οι άμυνες έκαναν τη διαφορά.

Ωστόσο, μια "έκρηξη" της ομάδας του Δημήτρη Μάζη στην τελευταία περίοδο με τρία γκολ έφτασε το σκορ στο 7-6, με 47 δευτερόλεπτα να απομένουν. Και ενω ο ΑΝΟΓ ήλπιζε να εκδηλώσει μια τελευταία επίθεση και να διεκδικήσει την ισοφάριση, ένα σουτ του Αφρουδάκη στα 15'' πριν τη λήξη "κλείδωσε" τη νίκη για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που παρέμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό.

Τέσσερα τέρματα για την ομάδα του Λαιμού πέτυχε ο Καπότσης. Στο 6.24 της δεύτερης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟΒ, κ. Αρτίν Ελμισιάν για διαμαρτυρία.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-8

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-1, 3-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 2, Σκουμπάκης 2, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Δουριδας

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Ξανθόπουλος, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 4, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 06/12

Υδραϊκός – Ολυμπιακός 5-13

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/12

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-8

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/12

Παλαιό Φάληρο ΟΦΗ

ΠΑΟΚ – ΝΟ Χανίων

Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χίου

Εθνικός – Πανιώνιος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 21 *

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 21

3 ΝΟ Χίου 15

4. Υδραϊκός 12

- Απόλλων Σμύρνης 12

- Εθνικός 12

…………………………..

- ΑΝΟ Γλυφάδας 12

8. Πανιώνιος 9

……………………………

9. ΠΑΟΚ 6

10. Παλαιό Φάληρο 4

- ΝΟ Χανίων 4

12. ΟΦΗ 0 *

* Ολυμπιακός και ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/12)

Πανιώνιος – Υδραϊκός (15/12)

Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο

ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

ΝΟ Χίου – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Χανίων – Απόλλων Σμύρνης

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ