ΠΟΛΟ

Φιλικό ξεμούδιασμα του Ολυμπιακού με 30 γκολ!

Φιλικό ξεμούδιασμα του Ολυμπιακού με 30 γκολ!
INTIME SPORTS

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης έδωσαν το πρώτο τεστ κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο Παπαστράτειο και επικράτησαν με 30-0. Θετικό το ντεμπούτο της Έμολο και της Ελευθεριάδου.

Τη νίκη με το ευρύ 30-0 σημείωσε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό παιχνίδι από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία στα πλαίσια του 4ου ΣΕΔΥ γυναικών "Τάσος Λάλιος", στο οποίο μετέχουν επίσης οι 6 από τις 8 ομάδες που θα μετάσχουν στη φετινή Α1

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Χάρη Παυλίδη, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, εμφάνισαν αρκετές από τις γνωστές αρετές τους τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι και είχαν καλό ρυθμό και αρκετή ταχύτητα σε μεγάλα χρονικά σημεία του παιχνιδιού.

Θετικό ντεμπούτο

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση ενώ θετικό ήταν το ντεμπούτο της Τζούλια Έμολο που σκόραρε 4 τέρματα με την είσοδό της στο 2ο οκτάλεπτο και 5 συνολικά, παρουσιάζοντας ένα δείγμα του ταλέντου και της ποιότητάς της. Θετική ήταν και η παρουσία της έτερης νεοαποκτηθείσας Νικόλ Ελευθεριάδου που ολοκλήρωσε το ματς με 2 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 8-0, 10-0, 7-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Μ. Πλευρίτου 1, Ε. Πλευρίτου 2, Μανωλιουδάκη, Μπιανκόνι 4, Αβραμίδου 5, Νιαρχάκου 1, Τετζαλίδου, Σώρα, Ασημάκη 7, Έμολο 5, Β. Πλευρίτου 3 , Ελευθεριάδου 2, Λογοθέτη, Σταματοπούλου

Β. Πλευρίτου: "Στοιχεία ομαδικότητας"

Βάσω Πλευρίτου: "Πιστεύω ότι πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση. Δείξαμε στοιχεία ομαδικότητας και αρκετά από αυτά που εμφανίσαμε και πέρσι σαν ομάδα. Αυτά τα φιλικά μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και αποτελούν μια καλή προπόνηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ