ΠΟΛΟ

Ευρωπαϊκό Κορασίδων: Η Εθνική συνέτριψε την Σλοβακία

Ευρωπαϊκό Κορασίδων: Η Εθνική συνέτριψε την Σλοβακία
MOTIONTEAM

Με το δεξί ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων η Εθνική μας ομάδα στο Κίρισι της Ρωσίας, επικρατώντας με το ευρύ 41-3 της Σλοβακίας.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο η Εθνική κορασίδων. Η αντιπροσωπευτική ομάδα συνέτριψε με 41-3 τη Σλοβακία στον πρώτο αγώνα των ομίλων.

Το σύνολο του Τάσου Παπαναστασίου ήταν πολύ ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα στο ημίχρονο (24-1).

Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 41-3 υπέρ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πρώτη σκόρερ για την Εθνική ομάδα ήταν η Τριχά με δέκα τέρματα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 41-3

Τα οκτάλεπτα: 10-1 , 14-0 , 8-2 , 9-0

Ελλάδα (Τάσος Παπαναστασίου): Καραγιάννη, Σάντα 4, Καλογεροπούλου, Σιούτη, Τσιμάρα 2, Χαλδαίου 7, Τορνάρου 5, Κυριακάκη 4, Ανδρεάδη 3, Τριχά 10, Λασκαρίδου 3, Γκοτζιά 3, Μήτσου

Σλοβακία: Ντβοράνοβα, Ρεμπίκοβα, Σέμποβα, Γκρέζντοβα 1, Κοζάκοβα 1, Τελιτσιάκοβα, Ντούμπνα, Μεστέροβα, Ντουμπάγιοβα, Σακουρίοβα 1, Λίτσκοβα, Κισέλοβα, Παστέροβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ