ΠΟΛΟ

EuroLeague πόλο γυναικών: Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη μπορούν να φτάσουν στο Final 4

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη κατάφεραν με ευκολία να προκριθούν στην προημιτελική φάση της EuroLeague και αν αποφύγουν τον εμφύλιο μπορούν να φτάσουν στο Final4.

Δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των ομίλων της EuroLeague κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία (9-9) απέναντι στην Πάντοβα προκρίθηκε ως πρώτος, ενώ η Βουλιαγμένη πέρασε ως δεύτερη.

Οι δύο ελληνικές ομάδες έδειξαν καλό πρόσωπο και επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτές για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αμφότερες έχουν πιθανότητες να βρεθούν στο Final 4, αρκεί φυσικά να μην κληρωθούν μεταξύ τους. Όπως γίνεται κάθε χρόνο το μεσημέρι της Τρίτης (29/1) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης στην οποία όσοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους θα αντιμετωπίσουν εκείνους που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι θέσεις που τερμάτισαν οι οκτώ ομάδες.

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες: Κίρισι (Ρωσία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Ούιπεστ (Ουγγαρία)

Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες: Σαν Αντρέου (Ισπανία), ΝΟ Βουλιαγμένης (Ελλάδα), Πάντοβα (Ιταλία), Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία)

Φυσικά, πρέπει να επισημάνουμε πως οι ηττημένοι από τους αγώνες θα πάνε στο Final 4 του LEN Trophy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ