ΠΟΛΟ

Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός, 9-4 τη Βουλιαγμένη

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον τελικό του Stoiximan.gr Final 4 στο πόλο ανδρών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση του με 9-4 επί της Βουλιαγμένης.

Η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να κάνει και φέτος την έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι, επιβλήθηκαν με 9-4 και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Stoiximan.gr Final 4 στο πόλο ανδρών.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και εκείνο που έκανε τη διαφορά ήταν η αντίδραση των δύο ομάδων στον παίκτη παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι έχοντας 5/8 προσπάθειες, αντίθετα η Βουλιαγμένη δεν βρήκε αντίδοτο στην άμυνα των ερυθρολευκων και δεν κατάφερε να σκοράρει σε οκτώ προσπάθειες (0/8). Έτσι, όταν παίζεις απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να διεκδικήσεις πολλά.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα εύκολα, όμως το οκτάλεπτο που έδωσε το προβάδισμα στους παίκτες του Βλάχου ήταν το δεύτερο. Εκεί κατάφεραν να τρέξουν ένα επί μέρους 2-0 και απέκτησαν προβάδισμα τριών τερμάτων (5-2).

Ο ΝΟΒ προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν στην νίκη με 9-4 και να προκρίνονται στον τελικό του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γλυφάδα.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 4-9

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 1-1, 1-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Καπότσης 2, Σολανάκης 1, Ποντικέας 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μουρίκης 2, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2, Γενηδουνιάς 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ