ΠΟΛΟ

Εύκολα στο Final 4 ο Ολυμπιακός, 14-4 τον Παναθηναϊκό

Α1 ΠΟΛΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Α1 ΠΟΛΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Δίχως να συναντήσει καμία αντίσταση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 14-4 επί του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα και πήρε την πρόκριση για το Final 4 του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών.

Το απολύτως φυσιολογικό συνέβη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στο πόλο των ανδρών. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του και μέσα στην πισίνα, επιβλήθηκε με 14-4 επί του Παναθηναϊκού και πήρε την πρόκριση για το Final 4 του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών.

Ο Βλάχος επέλεξε σε αυτό το παιχνίδι να αγωνιστεί με τους Γιάνοβιτς και Εσπανιόλ στο δίδυμο των ξένων δίνοντας ανάσες στους Πάβιτς και Μπούσλιε.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο ματς με το πόδι πατημένο στο γκάζι θέλοντας να καθαρίσουν την αναμέτρηση από νωρίς. Με τον Φουντούλη σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 9-3 μετά τα πρώτα δύο οκτάλεπτα και στη συνέχεια διατήρησε και μεγάλωσε τη διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι για τον Ολυμπιακό βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Γενηδουνιά και τον τερματοφύλακα Γαλανόπουλο να είναι οι μοναδικοί που δεν σκόραραν. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα άστοχος στον παίκτη παραπάνω.

Το τελικό 14-4 έδωσε την πρόκριση στο Final 4 στον Ολυμπιακό όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πέμπτο συνεχόμενο και συνολικά 19ο Κύπελλο της ιστορίας του. Τις υπόλοιπες ομάδες του Final 4 θα τις μάθουμε μετά τους τρεις προημιτελικούς που θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη (1/3).

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 4-14

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-4, 0-3, 1-2

Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Χαραλαμπόπουλος 1, Τοράκης 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 3, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Κολόμβος 1, Μουρίκης 1, Εσπανιόλ 2, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας 2, Γιάνοβιτς 1

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση της Τετάρτης:

Τετάρτης 22/2

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 4-14

Τετάρτη 1/3

Εθνικός - Υδραϊκός

Χίος - ΠΑΟΚ

Βουλιαγμένη - ΝΟ Πατρών

Οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Final Four, που θα διεξαχθεί 19-20 Μαΐου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ