ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο εφήβων: Βούλιαξε με 11-1 την Ρουμανία

Εθνική πόλο εφήβων: Βούλιαξε με 11-1 την Ρουμανία

Η Εθνική ομάδα πόλο των εφήβων επικράτησε με 11-1 επί της Ρουμανίας και έκανε το 2/2 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τιφλίδα.

Πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον Β' Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Τιφλίδα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 11-1 της Ρουμανίας, το πρωί της Δευτέρας (12/8).

Έτσι η Ελλάδα επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου, η οποία θα κριθεί οριστικά στον τρίτο αγώνα της, αυτόν κόντρα στη διοργανώτρια Γεωργία (αύριο Τρίτη 13/8, στις 18:00). Εάν η Εθνική μας νικήσει ή, τουλάχιστον, δεν χάσει στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι σίγουρα πρώτη και θα πετύχει την απευθείας πρόκρισή της στα προημιτελικά του τουρνουά.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ήταν κλάσεις ανώτερη στο ματς με τη Ρουμανία και άρχισε να το επιβεβαιώνει από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, όταν με ένα επιμέρους 4-0 μετέτρεψε το 1-1 σε υπέρ της 5-1. Οι Έλληνες διεθνείς, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα σημείωσαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία, πράγμα που μπορεί να τους οδηγήσει πολύ ψηλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 1-11

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-4, 0-0, 0-6.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ιάκομπ, Γκίτα, Λουτέσκου, Γκορέα, Σακέτι, Μπάτσιου, Ιλίσιε, Πιριάνου, Νεάμτου, Γκεόργκε 1, Λάντσαν, Ράθ, Ντι Μαρτίνο.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος 1, Βλάσσης, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 2, Μόκκας, Ζουρίδης, Τσαταλιός 3, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης 1, Κουτρουλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ