ΠΟΛΟ

Εθνική πόλο ανδρών: Ήττα από την Ιταλία με 17-9, πειραματισμοί από Βλάχο

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ήττα με 17-9 από την Ιταλία γνώρισε η Εθνική πόλο Ανδρών στο τελευταίο παιχνίδι της στο τουρνουά προετοιμασίας του Πότσνταμ.

Την ήττα με 17-9 από την Ιταλία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο τελευταίο παιχνίδι της στο τουρνουά προετοιμασίας του Πότσνταμ.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος πειραματίστηκε, καθώς δοκίμασε ένα εντελώς νέο σχήμα με πλειοψηφία τους νεότερους παίκτες και χωρίς δυο ακόμα βασικούς, αφού εκτός από τους απόντες Φουντούλη και Βλαχόπουλο, άφησε εκτός 13άδας τους Γούνα και Γενηδουνιά.

Η Εθνική αιφνιδιάστηκε από το ξεκίνημα και χωρίς να μπορεί να βρει ρυθμό, βρέθηκε να χάνει με μεγάλη διαφορά από νωρίς με 7-1 και 10-2 από τους Ιταλούς. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει και φτάσαμε στο τελικό 17-9.

Οκτάλεπτα: 7-1, 4-2, 2-1, 4-5

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φούλβιο 2, Λουόγκο 3, Φινόν 3, Ντι Σόμμα 2, Βελότο 1, Ρεντζούτο 1, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Μπόντεγκας 2, Νταμόντε, Ντόλτσε 2, Νικόσια.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Κάκαρης, Σκουμπάκης 1, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Καλογερόπουλος 1, Πρέκας, Ζερδεβάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ