ΠΟΛΟ

Επίπληξη σε Καμμένου, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων σε Ολυμπιακό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκε η Αλεξία Καμμένου για τη χειρονομία της προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Στα δικαστήρια ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών αφού η αθλητική δικαστής απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε η Βουλιαγμένη για τον τρίτο τελικό για το γεγονός ότι δεν διεκόπη μετά τον τραυματισμό της Αλεξίας Καμμένου από μπουκάλι.

Την ίδια ώρα τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, για τη χειρονομία της προς την εξέδρα, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζουμε ότι 33'' πριν το τέλος της τρίτης περιόδου η Αλεξία Καμμένου αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρίες της προς τους διαιτητές. Κατά τη στιγμή τις αποχώρησης της από τον πάγκο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναξαν υβριστικό σύνθημα κατά της και εκείνη άρχισε να τους χαιρετάει και να στέλνει φιλιά προς την κερκίδα. Στη συνέχεια έκανε χειρονομία προς το μέρος της εξέδρας κάτι που έφερε πιο έντονες αποδοκιμασίες και ρίψη αντικειμένων.

Μετά από λίγο βρέθηκε στο έδαφος, αφού όπως δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 ένα μπουκάλι τη χτύπησε στον αυχένα και ζαλίστηκε. Έπειτα, σηκώθηκε αμέσως και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ