ΠΟΛΟ

Επέστρεψε η Ασημάκη στην Εθνική πόλο

Επέστρεψε η Ασημάκη στην Εθνική πόλο

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επέστρεψε στην Εθνική πόλο μετά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την αντικατάσταση του Γιώργου Μορφέση από τον Τεό Λοράντο.

Η αλλαγή προπονητή στην Εθνική Πόλο και η αντικατάσταση του Γιώργου Μορφέση από τον Τεό Λοράντο οδήγησε στην επιστροφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η φουνταριστή επιβεβαίωσε την επιστροφή στην Εθνική μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media. "Back in the game", ήταν το περιεχόμενο αυτής με την οποία επισημοποίησε την επιστροφή.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνική υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού προπονητή θα γίνει την Κυριακή (9/2) με το βλέμμα στη προετοιμασία για το Προολυμπιακό της Τεργέστης (8-15/3). Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τις:

Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Έλενα Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ