ΠΟΛΟ

Ένας Παπαναστασίου στην Εθνική, σχεδόν 17 χρόνια μετά

Ένας Παπαναστασίου στην Εθνική, σχεδόν 17 χρόνια μετά

Μόλις στα 16 του χρόνια ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου βρίσκεται για πρώτη φορά στις κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου για την Εθνική Ανδρών σχεδόν 17 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή του πατέρα του.

Ο Τάσος Παπαναστασίου έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό πόλο και πλέον βρίσκεται σε διοικητικό πόστο στη Βουλιαγμένη. Ο γιος του, Αλέξανδρος, έχει όλο το ταλέντο ώστε να φτάσει και να ξεπεράσει τα κατορθώματα του πατέρα του και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών όντας μόλις 16 ετών.

Έτσι, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έχει και πάλι έναν Παπαναστασίου στις τάξεις της σχεδόν 15 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή του "πιλότου" με το γαλανόλευκο σκουφάκι.

Φυσικά, στα αξιοσημείωτα είναι και η συμμετοχή αρκετών νεαρών αθλητών από τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες αφού πέρα του Παπαναστασίου στην 20άδα βρίσκονται και οι Ζερδεβάς, Καπετανάκης και Πρέκας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, Θόδωρος Βλάχος, κάλεσε για το πρωί (10.00) της Δευτέρας (16/11), στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά κλήθηκαν οι: Γαλανόπουλος, Βλαχόπουλος, Φουντούλης, Γεννηδουνιάς, Ποντικέας, Δερβίσης, Μουρίκης, Κολόμβος, Μυλωνάκης, Δελακάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Αφρουδάκης Χρ., Γούβης, Ζερδεβάς, Χρυσοσπάθης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Γαλανίδης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Καπετανάκης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Πρέκας, Παπαναστασίου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Τίγκας (ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ).

Το προπονητικό καμπ γίνεται εν όψει του αγώνα με την Γεωργία την επομένη (17/11), στο ίδιο κολυμβητήριο, για την προκριματική φάση του Γουόρλντ Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ