ΠΟΛΟ

Έμεινε στον Ολυμπιακό και η Αβραμίδου

Έμεινε στον Ολυμπιακό και η Αβραμίδου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Άλκηστις Αβραμίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για τρία ακόμα χρόνια.

Δεν θα αλλάξει το κόκκινο σκουφάκι ούτε η Άλκηστις Αβραμίδου. Η 29χρονη περιφερειακή ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Ολυμπιακό για ακόμα τρία χρόνια και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Η Αβραμίδου είναι η τέταρτη αθλήτρια που ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό ο οποίος μέχρι στιγμής έχει κρατήσει και τις τρεις έμπειρες αθλήτριες του (Μανωλιουδάκη, Ασημάκη και Αβραμίδου) και παράλληλα απέκτησε την Χριστίνα Τσουκαλά από τη Βουλιαγμένη δημιουργώντας έναν πανίσχυρο ελληνικό κορμό.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανανέωσα για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτή η ομάδα είναι κάτι σαν οικογένειά μου, είμαι πάρα πολλά χρόνια στο σύλλογο και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω. Επίσης η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη επειδή θα έχω την ευκαιρία να πραγματοποιήσω κάποιους στόχους. Θα ήθελα από την επόμενη χρονιά να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Στόχος μου και όνειρό μου είναι ακόμα μια κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου. Ο Ολυμπιακός είναι κάθε χρόνο μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη για αυτό έχουμε και συνεχή παρουσία στα Final Four. Πέρσι φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού και στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε τη νέα χρονιά".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άλκηστη Αβραμίδου. Η διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ