ΠΟΛΟ

Ελλάδα – Γεωργία 17-10: Στο ρελαντί η Εθνική

Ελλάδα – Γεωργία 17-10: Στο ρελαντί η Εθνική
EUROKINISSI

Με άνετη νίκη συνεχίστηκε η προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Μετά την ήττα από την Ιταλία η Εθνική αντέδρασε και ξέσπασε της Γεωργίας παίρνοντας τη νίκη με 17-10.

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Εθνική Ανδρών πέτυχε την πρώτη νίκη στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης που λαμβάνει χώρα στη Βουδαπέστη για τη φάση των ομίλων και υπέταξε με το εμφατικό 17-10 τη Γεωργία.

Οι διεθνείς μπήκαν φουριόζοι από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας πως έχουν αφήσει πίσω το ματς με την Ιταλία βρέθηκαν να προηγούνται 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, και πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ 12-2. Μ’ αυτό τον τρόπο μπήκαν θεμέλια άνετης επικράτησης και με σύμμαχο την καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση διεύρυνε το προβάδισμά της.

Προς το τέλος του αγώνα ακολούθησε χαλάρωση, με τους Γεωργιανούς να μειώνουν το σκορ και να φτάνουμε στο τελικό 17-10.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, έκανε δοκιμές σε σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους δυο τερματοφύλακες. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Μανώλης Ζερδεβάς και στο δεύτερο ο Κώστας Γαλανίδης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ολοκληρώσει τους αγώνες στον τέταρτο όμιλο κόντρα στη Γαλλία το Σάββατο (18/01) 14:00 ώρα Ελλάδας, που αναμένει να σφραγίσει και τυπικά τη συμμετοχή στα χιαστί.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 6-1, 2-4, 4-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Σουμπλάτζε, Καφταράντζε 1, Τσρεπούλια 1, Ιμνασβίλι 1, Μπιτάτζε 1, Γιέλατσα, Τζαχάια 1, Μπαγκατούρια, Ρουρούα 2, Μαρκαβελίντζε, Μπαράλντι 1, Βαπένσκι 2, Ραζμάντζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ