ΠΟΛΟ

Εξαιρετικός Ολυμπιακός, 17-9 την Ντινάμο Μόσχας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ / LEN CHAMPIONS LEAGUE  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ / LEN CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε άνετη επικράτηση με 17-9 επί της Ντινάμο Μόσχας στον Πειραιά για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Κανένα περιθώριο δεν άφησε ο Ολυμπιακός στην Ντιναμό Μόσχας, την οποία νίκησε στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με 17-9, στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, "Π. Καπαγέρωφ".

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παρουσιάστηκε από το ξεκίνημα εξαιρετική και προηγήθηκε με 7-1 και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των φιλοξενούμενων στην περιφέρεια, μην αφήνοντάς τους κανένα περιθώριο αντίδρασης. Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να κυριαρχούν και να φτάνουν τη διαφορά στα εννέα γκολ.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του ματς, όμως παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και στο τρίτο οκτάλεπτο, με την Ντιναμό να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Βλάχου οι Γεννηδουνιάς και Ομπράντοβιτς με τέσσερα γκολ έκαστος.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ 17-9

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 5-3, 3-2, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 4, Γαλανόπουλος

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ (Μαράτ Ζακίροφ): Κόστροφ, Λαζάρεφ, Κόπτσεφ, Ντερεβιάνκιν, Λατίποφ, Πιγέτλοβιτς, Μπίτσκοφ 3, Ναγκάεφ 2, Ράτζεν 1, Κόλοντ 1, Σούμποτιτς 2, Σεπέλεφ, Ιβάνοφ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ