ΠΟΛΟ

Έκλεισαν με νίκες Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ακόμα μία νίκη ολοκλήρωσαν και τη Γ' φάση της Α1 πόλο των γυναικών ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. Ματσάρα στο Τρίτωνας - Ηλυσιακός.

Πραγματοποιώντας μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός πέρασε με 17-1 από την έδρα του ΑΝΟ Γλυφάδας και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών ως πρώτος.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά και δε συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην ομάδα του Τάσου Πιρπιρή, ο οποίος παρέταξε νεότερες σε ηλικία αθλήτριες, οι οποίες θα αγωνιστούν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών.

Αρκετές ευκαιρίες έδωσε στις παίκτριές του και ο Χάρης Παυλίδης που ήθελε να δει την ομάδα του σε ετοιμότητα, ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε ακόμη μία νίκη έφτασε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, αφού επικράτησε στον Πειραιά του Εθνικού με 10-8, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών. Η Αλεξία Καμμένου προχώρησε σε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας της δίνοντας χρόνο σε νεαρότερες ηλικιακά αθλήτριες.

Ο Εθνικός βρήκε την ευκαιρία και στάθηκε ανταγωνιστικός σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού κατάφερε να μειώνει συνεχώς στο γκολ. Τελικά τα κορίτσια του ΝΟΒ έφυγαν με τη νίκη με δύο γκολ διαφορά, 10-8.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας - Ολυμπιακός 1-17

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 0-4, 1-4, 0-4

Γλυφάδα (Πιρπιρής): Δ. Παπαναστασίου 1

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ελευθεριάδου 1, Σώρα 1, Ασημάκη 4, Μ. Πλευρίτου 4, Έμολο 3, Β. Πλευρίτου 2, Μπιανκόνι 2

Εθνικός - ΝΟ Βουλιαγμένης 8-10

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 3-2, 2-3

Εθνικός (Τσόκας): Αποστολίδου 2, Μπίσμπα 2, Φραγκιουδάκη 4

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Χυδηριώτη 1, Πρωτοπαπά 3, Ξενάκη 1, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Σελετοπούλου 1, Κοκκινάκη 1, Ιωαννίδη 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εθνικός- ΝΟ Βουλιαγμένης 8-10

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 1-17

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 1-4)

1. Ολυμπιακός 22

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 16

3. ΑΝΟ Γλυφάδας 4

4. Εθνικός 4

Νίκη για τη ΝΕΠ κόντρα στο Ρέθυμνο, ισόπαλο το Τρίτων - Ηλυσιακός

Τη νίκη με 9-6 στην 6η και τελευταία αγωνιστική της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών πήρε η ΝΕ Πατρών επί του ΝΟ Ρεθύμνου. Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου πήρε τη νίκη σε ένα παιχνίδι, στο οποίο οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν πολλές νεαρές αθλήτριες, ενόψει και της τελικής φάσης του πρωταθλήματος των νέων γυναικών που είναι το τριήμερο (7-9 Απριλίου).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη ΝΕΠ να φτάνει σε προβάδισμα δύο γκολ, το οποίο διεύρυνε στα τρία γκολ μέχρι το ημίχρονο (5-2). Στη συνέχεια διατήρησε τη διαφορά αυτή, φτάνοντας σε μια νίκη που δεν είχε βαθμολογικό αντίκτυπο για τις δύο ομάδες, αφού η κρητική ομάδα τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου για τις θέσεις 5-8 (5η συνολικά) και η ΝΕ Πατρών 2η (6η συνολικά).

Με γκολ της Χατζηκυριακάκη στην εκπνοή (1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη), ο Τρίτων Αμαρουσίου ισοφάρισε στο τελικό 10-10 τον Ηλυσιακό στον μεταξύ τους αγώνα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Ομίλου 5-8 της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου.

Ωστόσο και αυτό το αποτέλεσμα ευνόησε την ομάδα των Ιλισίων, καθώς παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των αγώνων των πλέι άουτ (για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στην Α2 Γυναικών) που θα γίνει μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ ο Τρίτων έμεινε 4ος και τελευταίος.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ Ρεθύμνου 9-6

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-2, 3-2

ΝΕ Πατρών (Μπιτσάκος): Σινέμογλου 1, Μ. Μπαλάτσα 2, Μοίραλη 2, Μπιτσάκου 1, Λυκοθανάση 3

ΝΟ Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Καραβάνου 1, Μ. Καριπίδου 2, Ηρ. Καριπίδου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3

Τρίτων Αμαρουσίου – Ηλυσιακός 10-10

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 3-2, 4-3

Τρίτων Αμαρουσίου: Τσελέπη 3, Όλσεν 4, Χατζηκυριακάκη 2, Κουζούνα 1

Ηλυσιακός: Σαμαρά 4, Παντελίδου 1, Κανάκη 3, Παπαδάκη 1, Λυμπεροπούλου 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίτων Αμαρουσίου – Ηλυσιακός 10-10

ΝΕ Πατρών- ΝΟ Ρεθύμνου 9-6

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 5-8)

1. ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 21

2. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 18

3. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 4

4. ΤΡΙΤΩΝ 2

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ