ΠΟΛΟ

Δώρο της Σπαντάου στον Ολυμπιακό

Δώρο της Σπαντάου στον Ολυμπιακό

Η Σπαντάου σταμάτησε και την Πριμόριε και έκανε δώρο στον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών.

Ένα ωραιότατο δώρο έκανε Σπαντάου στον Ολυμπιακό. Οι Γερμανοί πήραν τον βαθμό από την Πριμόριε και πλέον οι ερυθρόλευκοι με νίκη κόντρα στην Μπαρτσελονέτα την ερχόμενη Τρίτη έχουν την δυνατότητα να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στα επόμενα δύο ματς αντιμετωπίζει τη Γιαντράν και θεωρητικά θα πάρει έξι βαθμούς τότε μπορεί να φέρει τούμπα την διαμορφωθείσα κατάσταση στον όμιλο του.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σταμ η Σπαντάου προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο. Κάπου εκεί ξύπνησε η Πριμόριε και με δύο γρήγορα γκολ από τους Ετσενίκε και Μπόσκοβιτς έφερε το ματς στα ίσα.

Σλάντσεντ και Χάμπι έδωσαν και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην Σπαντάου , για να έρθουν ακόμα δύο γκολ από την Πριμόριε με τους Ράντου και Ετσενίκε για να ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος με το σκορ στο 8-8.

Τρία λεπτά πριν το τέλος ο Μαρζούκι με ένα από τα γνωστά του δυνατά σουτ έδωσε προβάδισμα και πάλι στην Σπαντάου για να έρθει ο Μπόσκοβιτς στο 1.23' πριν το τέλος του αγώνα να διαμορφώσει το τελικό 9-9.

Σπαντάου - Πριμόριε 9-9

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 2-4, 1-1

Σπαντάου: Σλανστεντ 1, Τσουκ 1, Γιούνγκλινγκ 1, Μαρζούκι 2, Μίερς 1, Σταμ 2, Χάμπι 1

Πριμόριε: Ράντου 2, Ντέντοβιτς 1, Ετσενίκε 3, Μπόσκοβιτς 3

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σπαντάου - Πριμόριε 9-9

15/12 Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός

16/12 Γιαντράν - Έγκερ

Η βαθμολογία του ομίλου

Πριμόριε 7

Μπαρτσελόνετα 6

Ολυμπιακός 5

Έγκερ 4

Σπαντάου 3

Γιαντράν 1

Επόμενη αγωνιστική (03/02)

Έγκερ - Σπαντάου

Ολυμπιακός - Γιαντράν

Πριμόριε - Μπαρτσελονέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ