ΠΟΛΟ

Διαμαντοπούλου: "Με τον κόσμο για το τρόπαιο"

Διαμαντοπούλου: "Με τον κόσμο για το τρόπαιο"
Διαμαντοπούλου

Η τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χρυσή Διαμαντοπούλου, μίλησε στην εκπομπή "ONE MAN Show" του Sport24 Radio 103.3 για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης με την Πάντοβα.

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κοντράρεται την Παρασκευή (20/11) με την Πάντοβα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, στο Παπαστράτειο, και η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου μίλησε για τον αγώνα στον Sport24 Radio 103.3, που είναι και ο χορηγός επικοινωνίας.

Για τον αγώνα: “ Υπάρχει τεράστιο κίνητρο στην ομάδα. Είναι ένας τελικός και κρίνει το τρόπαιο, το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Τον θέλουμε κοντά μας και στο ματς με την Πάντοβα καθώς ανεβάζει την ψυχολογία μας και μας βοηθάει πάρα πολύ.

Είναι δύσκολο να παίζουμε έναν τελικό τόσο νωρίς, αλλά είναι ένα παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο και είμαστε συγκεντρωμένες σε αυτό το σημαντικό ματς. Αν χρειαστεί να πάμε στα πέναλτι θα κάνω αυτό που μπορώ. Μας κάνει εντύπωση να παίζουμε με δυνατές ομάδες όταν είμαστε στην Εθνική και να μην έχουμε κόσμο. Δεν υπάρχει μεγάλη αναγνώριση για το άθλημα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Ολυμπιακό που είναι μεγάλος σύλλογος και ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας”.

Για την συγκέντρωση στην άμυνα: “Το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Δεχτήκαμε αρκετά γκολ και δεν ανταποκριθήκαμε σωστά στην άμυνα. Σίγουρα παίζει ρόλο η συγκέντρωση αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Σίγουρα μας έκανε καλό το ματς με τη Βουλιαγμένη, τόσο στην ψυχολογία μας όσο και να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της αναμέτρησης με την Πάντοβα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ