ΠΟΛΟ

Δήμου: "Με όλη μας την ψυχή για το χάλκινο μετάλλιο"

Δήμου: "Με όλη μας την ψυχή για το χάλκινο μετάλλιο"

Με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο τεχνικός Κώστας Δήμου, στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στην Ελλάδα την πρόκριση στον τελικό

Την ήττα με 10-7 γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων από την Ισπανία και σήμερα (27/8) θα αγωνιστεί για την 3θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο τεχνικός Κώστας Δήμου, στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στην Ελλάδα την πρόκριση στον τελικό, ενώ τόνισε πως θα δώσουν όλη τους την ψυχή για το χάλκινο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε:

"Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, καθώς θέλαμε πάρα πολύ να πάμε και να διεκδικήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Είχαμε πει πως για να νικούσαμε σήμερα έπρεπε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ισπανία.

Στο 3οκτάλεπτο κάναμε κάποια λάθη στις επιθέσεις μας με αποτέλεσμα η Ισπανία να το εκμεταλλευτεί και να βγαίνει στην κόντρα. Στο τελευταίο οκτάλεπτο προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να γυρίσουμε το παιχνίδι, παρότι η Ισπανία είχε ξεφύγει με πέντε γκολ. Δύο λεπτά πριν το τέλος και όταν κάναμε το 9-7 αναθαρρήσαμε, όμως δεν ήταν αρκετό.

Πλέον, πάμε για το χάλκινο μετάλλιο, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι καθόλου αμελητέο. Θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και θα το διεκδικήσουμε με όλη μας την ψυχή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ