ΠΟΛΟ

Δεύτερη ήττα για την Εθνική πόλο Ανδρών, 10-5 από την Ουγγαρία

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΚΡΑΝΙA / WORLD LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΚΡΑΝΙA / WORLD LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη δεύτερη ήττα της, σε ισάριθμους αγώνες, στο τουρνουά προετοιμασίας στο Κούνεο της Ιταλίας γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Ήττα της Εθνικής Γυναικών από την Κίνα.

Τη δεύτερη ήττα της, σε ισάριθμους αγώνες, στο τουρνουά προετοιμασίας στο Κούνεο της Ιταλίας γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, το Σάββατο (4/1) το βράδυ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 10-5 από την Ουγγαρία και προβλημάτισε με την εμφάνισή της, κυρίως στον επιθετικό τομέα, με πολλά λάθη και βιαστικές επιλογές, λίγες ημέρες πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο οκτάλεπτο κόντρα στους Μαγυάρους, αλλά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο ήταν απογοητευτική, καθώς δεν μπορούσε να βρει σκορ με κανέναν τρόπο, ενώ έχανε και τα τετ α τετ απέναντι στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Ούγγρων Νάγκι.

Έτσι, η Ουγγαρία έφτασε να προηγείται και με 8-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο απλά διατηρήθηκε η διαφορά των πέντε γκολ, καθώς πέτυχε από δύο η κάθε ομάδα.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-0, 2-0, 2-2

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Νάγκι Β., Ανχιάλ 1, Μάνχερτζ 1, Ζάλανκι, Βάμος 2, Μέτσει 1, Σεντλμάιερ, Γιάνσικ 2, Έρτελι 2, Νάγκι Α., Πολ 1, Χάραϊ, Βόγκελ.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Κάκαρης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Πρέκας, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Γαλανίδης.

Tο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά αύριο Κυριακή (5/1), στις 11.30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) κόντρα στις ΗΠΑ.

Ήττα της Εθνικής Γυναικών από την Κίνα με 8-7

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών γνώρισε την ήττα από την Κίνα με 8-7, στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Ντουναϊσβάρος, το Σάββατο (4/1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα, με την Κίνα να παίρνει προβάδισμα 2 τερμάτων στο ημίχρονο (4-2). Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση προσπάθησαν να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 8-7.

Την Κυριακή (5/1) η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γαλλία (18.00 ώρα Ελλάδας), ενώ κλείνει τις υποχρεώσεις της τη Δευτέρα (6/1) κόντρα στην οικοδέσποινα Ουγγαρία (20.00 ώρα Ελλάδας).

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-3, 2-2

Κίνα: Πενγκ, Γουάνγκ Ξ., Μέι, Ξιόνγκ, Νιου 3, Λιου Z, Λιου Γ., Γουάνγκ Χ. 3, Ζανγκ Λ. 2, Ζανγκ Ν., Τσεν, Ζανγκ Ζ. 2, Σεν

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Πρωτοπαπά, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 3, Πάτρα, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου Αλ., Κώτσια 1, Νίνου, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη

Πηγή: koe.org.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ