ΠΟΛΟ

Δεν χάνει την ψυχραιμία του ο Βλάχος

Δεν χάνει την ψυχραιμία του ο Βλάχος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακό ηττήθηκε με 6-4 από τη Σόλνοκ στον Πειραιά και έχασε τις ελπίδες του για απευθείας πρόκριση στο Final 4 του Champions League πόλο των ανδρών, όμως ο Θοδωρής Βλάχος μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο.

Ο Ολυμπιακός, έπειτα από ένα σκληρό παιχνίδι, ηττήθηκε με 6-4 από τη Σόλνοκ στον Πειραιά και έχασε τις ελπίδες του για απευθείας πρόκριση στο Final 4 του Champions League πόλο των ανδρών. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους "ερυθρόλευκους" φέτος, με τον Θοδωρή Βλάχο να μην χάνει την ψυχραιμία του και να συνιστά ηρεμία. Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο για τη συμπαράσταση και ζήτησε σωστή προετοιμασία στη συνέχεια.

"Χάσαμε ένα παιχνίδι, το πρώτο μας μετά από πολύ καιρό, στην Ευρώπη νομίζω από χρόνια. Στην έδρα μας, ένα παιχνίδι που έκρινε την πρώτη θέση, αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Δεν ήταν κάτι το οποίο είναι η καταστροφή για μας. Η ομάδα έχει προκριθεί ήδη στο Final 6, θα παίξουμε επιπλέον ένα παιχνίδι παραπάνω με ένα διαφορετικό αντίπαλο από αυτόν που περιμέναμε.

Θέλω ξανά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο, γιατί ήταν το τελευταίο παιχνίδι σήμερα μπροστά στον κόσμο μας. Πλέον, θα αγωνιστούμε στην Ιταλία σε ένα αδιάφορο τελευταίο παιχνίδι πριν τη Βουδαπέστη.

Συγχαρητήρια σε όλους για μια δεύτερη πρόκριση και πλέον προετοιμασία για το Final 6 για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να διεκδικήσουμε αυτό που δεν πήραμε πέρυσι και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ