ΠΟΛΟ

Champions League πόλο: Προς Ανόβερο το επόμενο Final 8

LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη LEN εξετάζουν ήδη τα δεδομένα για τη νέα σεζόν στο Champions League του πόλο ανδρών με το Final 8 της διοργάνωσης να διεξάγεται πιθανότατα στο Ανόβερο.

Το πλάνο της για τη νέα σεζόν στις διασυλλογικές διοργανώσεις ετοιμάζει η LEN. Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φυσικά θα παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο το πλάνο για τη νέα σεζόν είναι ξεκάθαρο

Η βασική αλλαγή στο νέο Champions League αφορά τους προκριματικούς γύρους, αφού σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια θα έχουμε μόλις έναν αντί για τρεις.

Από εκεί και πέρα θα προκύψουν ξανά δύο όμιλοι των έξι ομάδων με τις δέκα εξ αυτών να έχουν ήδη εξασφαλισμένο εισιτήριο. Οι κάτοχοι των Wild Card είναι ο Ολυμπιακός, η Προ Ρέκο, η Μπαρτσελονέτα, η Ντιναμό Τιφλίδας, η Φερεντσβάρος, το Ανόβερο, η Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, η Γιούγκ, η Μαρσέιγ και η Σπαντάου. Από τα προκριματικά θα βγουν οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους, ενώ από τη διεκδίκηση Wild Cart παραιτήθηκαν οι Σόλνοκ και Μλάντοστ.

Από εκεί και πέρα το Final 8 της διοργάνωσης θα διεξαχθεί πιθανότατα στο Ανόβερο το τριήμερο 4-6 Ιουνίου του 2021. Αν συμβεί αυτό τότε το Ανόβερο θα γίνει αυτόματα η μία από τις οκτώ ομάδες της τελικής φάσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ