ΠΟΛΟ

Champions League πόλο: Πέρασε από την Ουγγαρία ο Ολυμπιακός, 8-7 την Σόλνοκ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-7 επί της Σόλνοκ στην Ουγγαρία και σε συνδυασμό με την ήττα της Γιουγκ από την Γιάντραν έμεινε μόνος του στην πρώτη θέση του ομίλου του στο Champions League.

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ολυμπιακός στον πρώτο όμιλο του Champions League στο πόλο ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 8-7 επί της Σόλνοκ στην Ουγγαρία και σε συνδυασμό με την ήττα της Γιουγκ από την Γιάντραν έμειναν μόνοι τους στην πρώτη θέση με δώδεκα βαθμούς.

Η Σόλνοκ άνοιξε το σκορ με τον Ράσοβιτς και αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που κατάφερε να προηγηθεί στο ματς. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Με γκολ από τους Σκουμπάκη και Μπουλιούμπασιτς προηγήθηκε με 2-1, ο Σούμποτιτς έφερε το ματς στα ίσα για να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 3-2 με τέρμα του Μυλωνάκη.

Ο Γιόκοβιτς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά (2-4), αλλά η Σόλνοκ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα 5-5 τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά, με σκόρερ και πάλι τον Μυλωνάκη οι παίκτες του Βλάχου πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 5-6.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι άμυνες έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο με τους ερυθρόλευκους να ξεφεύγουν με δύο γκολ χάρη σε τέρμα του Μίτροβιτς (5-7). Ο Ντράσοβιτς απάντησε αμέσως, όμως με γκολ του Κάκαρη ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία του αγώνα με το σκορ στο 6-8.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Σόλνοκ πήγε να "κλέψει" το ματς εκμεταλλευόμενη και τις πολλές ποινές που φορτώθηκαν οι παίκτες των ερυθρολεύκων. Με 1.25 να απομένει για το τέλος του αγώνα ο Ντόρι μείωσε στο τελικό 8-7, με τους Ούγγρους να έχουν ευκαιρία στην τελευταία επίθεση με παίκτη παραπάνω να πάρουν το ματς.

Σόλνοκ - Ολυμπιακός 7-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0

Σόλνοκ: Λάζιτς 1, Σούμποτις 1, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Ντράσοβιτς 3

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Κάκαρης 1, Μίτροβιτς 2

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σόλνοκ - Ολυμπιακός 7-8

Σπαντάου - Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι 9-9

Σίντεζ - Καζάν - Μπαρτσελονέτα 12-20

Γιάντραν Σπλιτ - Γιουγκ 12-11

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 12

Γιουγκ 9

Μπαρτσελονέτα 9

Σόλνοκ 6

Γιαντράν Σπλιτ 4

Σίντεζ Καζάν 3

Σπαντάου 2

Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός - Σπαντάου

Γιουγκ - Σιντέζ Καζάν

Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι - Μπαρτσελονέτα

Σόλνοκ - Γιαντάν Σπλιτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ