ΠΟΛΟ

Champions League πόλο: Ακόμα πιο κοντά στο Final 8 o Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με όπλο του την εξαιρετική άμυνα επικράτησε με 11-3 επί της Σπαντάου και βρίσκεται μία νίκη μακριά από το Final 8 του Champions League στο πόλο ανδρών.

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στοFinal8 πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση του με 11-3 επί της Σπαντάου στο Βερολίνο για τη 12αγωνιστική τουChampionsLeague.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης χρειάζεται πλέον μια νίκη στις εναπομείνασες δυο αγωνιστικές για να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση για 4διαδοχική χρονιά στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θα τη διεκδικήσει τη Μεγάλη Τετάρτη κόντρα στο Ανόβερο στο Παπαστράτειο για να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τοFinal8.Aπό κει και πέρα στη αναμέτρηση με τη Σπαντάου, τoτελικό σκορ αποτυπώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την καθολική υπεροχή των Πρωταθλητών Ευρώπης οι οποίοι έπαιξαν εντυπωσιακή άμυνα διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους για 24 αγωνιστικά λεπτά. Συγκεκριμένα μετά το τέρμα με το οποίο ισοφάρισαν σε 2-2 οι Γερμανοί στα 4:19 του πρώτου οκταλέπτου, σκόραραν ξανά στα 4:28 της τελευταίας περιόδου, μειώνοντας στο σκορ σε 3-11.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γούνας με τρία γκολ.

Σπαντάου - Ολυμπιακός 3-11

Τα οκτάλεπτα:2-2, 0-4, 0-3, 1-2

Σπαντάου: Μπάξα, Σάουνταντιερ, Γιέλεν, Κόρμπελ, Νεγκρεάν, Γουενγκλινγκ,Στερλέσκι, Ντέντοβιτς 1, Σταμ 2, Ρέιμπελ, Ρέστοβιτς, Πέσιβατς, Πέτερφι

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Κάκαρης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ