ΠΟΛΟ

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού στο Βερολίνο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την τραγική του τέταρτη περίοδο με το 11-11 κόντρα στην Σπαντάου να του δυσκολεύει το δρόμο προς το Final 6.

Ο Ολυμπιακός ήθελε το τρίποντο στην έδρα της Σπαντάου για να πάει με τέσσερις βαθμούς στο παιχνίδι με την Πριμόριε, αλλά τελικά θα πάει με δύο. Ο λόγος; Η τραγική εικόνα των ερυθρόλευκων στο τέταρτο οκτάλεπτο η οποία επέτρεψε στους Γερμανούς να τρέξουν ένα επί μέρους 4-0 και να πάρουν την ισοπαλία (11-11).

Το ματς:

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι με εξαιρετική άμυνα και λύσεις από πολλούς παίκτες στην επίθεση άρχισε να χτίζει από νωρίς διαφορά. Οι παίκτες του Ντόσκα κατάφεραν να προηγηθούν με 5-0 πριν ο Τσουκ τους χαλάσει το σερί για να έρθει και πάλι ένα γκολ του Ντόσκα και να ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος με το 1-6 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Όσο καλός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο οκτάλεπτο, τόσο κακός ήταν στο δεύτερο. Η Σπαντάου με τον Μαρζουκί να πυροβολεί κατάφερε να μειώσει γρήγορα το σκορ και το επί μέρους υπέρ της 3-1 της περιόδου αντικατοπτρίζει τα όσα είδαμε.

Στην τρίτη περίοδο οι ερυθρόλευκοι σοβαρεύτηκαν και διατήρησαν ένα προβάδισμα το οποίο ήταν στα 4-5 γκολ με το οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 11-7. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Βλάχου δεν έβαζαν γκολ με κανένα τρόπο, οι Γερμανοί με τον Τσουκ να πετυχαίνει δύο συνεχόμενα γκολ κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ πριν έρθει ο Μαρζούκι να σκοράρει στα 2.13 πριν το τέλος και να φέρει το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, το 11-11 δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο και τον Ολυμπιακό να αφήνει δύο πολύτιμους πόντους στη μάχη του για πρόκριση στο Final 6.

Σπαντάου - Ολυμπιακός 11-11

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 3-1, 3-4, 4-0

Σπαντάου: Μπάκσα, Σονταντιέ 1, Τσουκ 4, Πρόις, Γιούνγκλινγκ, Μαρζούκι 5, Μίερς 1, Σταμ, Κίπερτς, Ρέστοβιτς, Χάμπι, Χένε

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Σμιθ, Ποντικέας 1, Ντόσκας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

* Ο Λιφάντε πανηγυρίζει ένα από τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε

Εύκολο απόγευμα για την Μπαρτσελονέτα

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Μπαρτσελονέτα για να τελειώσει το ματς με τη Γιαντράν. Με τους Ράσοβιτς και Λιφάντε να πυροβολούν οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 10-4 και ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μάζεψαν λίγο τη διαφορά, αλλά χωρίς να απειλήσουν την Μπαρτσελονέτα. Έτσι, το τελικό 15-10 έδωσε το δεύτερο τρίποντο στους Ισπανούς, ενώ η Γιαντράν παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Μπαρτσελονέτα - Γιαντράν 15-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-2, 3-4, 2-2

Μπαρτσελονέτα: Σ. Ράσοβιτς 6, Σίρανι 1, Λαρούμπρε 1, Μινγκέλ 1, Ρόκα 2, Λιφάντε 4

Γιαντράν: Ουκρόπινα 1, Κόβατσιτς 1, Βίντοβιτς 2, Μοσκόφ 1, Γιάνοβιτς 1, Ράντγιτς 2, Πγιεσιβατς 2

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Πήρε το ντέρμπι η Πριμόριε

Η Έγκερ δεν έκανε το χατήρι στον Ολυμπιακό αφού η Πριμόριε πήρε τη νίκη με 8-7 και έφτασε στους 6 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια με τους Κροάτες να καταφέρνουν στο τέλος να πάρουν τη νίκη.

Με το σκορ στο 5-5 μπήκαν οι δύο ομάδες στην τέταρτη περίοδο με τον Νίκολα Ντέντοβιτς να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους για δεύτερη φορά στο ματς. Ο Τσουκ απάντησε αμέσως για να έρθει νέα απάντηση από τον Ντέντοβιτς με 2.40 να απομένουν για το τέλος. Στην αμέσως επόμενη επίθεση η Έγκερ έπαιξε με παίκτη παραπάνω και ο Μπάλας Χαράι κατάφερε να σκοράρει για να έχουμε νέα ισοπαλία με 2.34 να απομένουν.

Τελικά τη λύση για την Πριμόριε έδωσε ο Μούσλιμ με ένα σουτ από την περιφέρεια το οποίο έκανε το τελικό 8-7. Η Έγκερ είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αφού με ένα λεπτό να απομένει έπαιξε με παίκτη παραπάνω αλλά και τα δύο σουτ που επιχείρησε ο Έρντελι σταμάτησαν στο δοκάρι.

Πριμόριε - Έγκερ 8-7

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 3-3, 2-1, 3-2

Πριμόριε: Μπούριτς 1, Κράπιτς 1, Μούσλιμ 3, Ντέντοβιτς 1, Μπόσκοβιτς 2

Έγκερ: Τσούκοβιτς 1, Χοσνιάσκι 1, Τσουκ 2, Σίβος 1, Έρντελι 1, Χαράι 1

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σπαντάου-Ολυμπιακός 11-11

Μπαρτσελονέτα- Γιαντράν 15-10

Πριμόριε-Έγκερ 8-7

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜ. ΑΓ. ΤΕΡΜ.

1. Μπαρτσελονέτα 6 2 24-17

2. Πριμόριε 6 2 19-16

3. Ολυμπιακός 2 2 19-19

4. Έγκερ 1 2 15-16

5. Σπαντάου 1 2 18-20

6. Γιαντράν 0 2 19-26

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3η Αγωνιστική (28/11)

Ολυμπιακός-Πριμόριε Ριέκα

Έγκερ-Μπαρτσελονέτα

Γιαντράν-Σπαντάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ