ΠΟΛΟ

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 10-6 την Όρβοσι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με όπλο την άμυνα του επιβλήθηκε με 10-6 επί της Όρβοσι στην Ουγγαρία και παρέμεινε στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Champions League.

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Ουγγαρία με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρούσε στην κορυφή του ομίλου του. Η Όρβοσι εγκλωβίστηκε στην άμυνα των ερυθρολεύκων οι οποίοι με σκορ 10-6 έκαναν το "διπλό" και παρέμειναν στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Champions League.

Η Όρβοσι ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο ματς με τέρμα του Έρντελι, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε γρήγορα με δύο γκολ από τους Μουρίκη και Γενηδουνιά παίρνοντας το κεφάλι στο σκορ. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κέρδιζαν εύκολα αποβολές, έφεραν το ματς στα ίσα με 2-2 χάρη σε τέρμα του Σάλαμον στον παραπάνω, αλλά λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο Γούνας έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό.

Στα πρώτα τέσσερα λεπτά της δεύτερη περιόδου κυριάρχησαν οι άμυνες των δύο ομάδων αφού δεν μπόρεσε καμία από τις δύο να σκοράρει. Στη συνέχεια όμως με δύο γκολ του Γενηδουνιά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ξεφύγουν με δύο τέρματα για πρώτη φορά στον αγώνα και να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ τους στο 5-3. Μάλιστα, με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για το Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του.

Αρχικά, έβγαλαν μία ακόμα άμυνα στον λιγότερο και στη συνέχεια ο Νικολαΐδης κέρδισε το πέναλτι με τον Γούνα να το μετουσιώνει σε τέρμα, ενώ στην επόμενη επίθεση ο νεαρός φουνταριστός σκόραρε για να κάνει το 7-3! Ο εκνευρισμός ήταν πλέον ολοφάνερος στους Ούγγρους και έγινε ακόμα μεγαλύτερος μετά το γκολ του Φουντούλη με το οποίο έγινε το 8-3. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Όρβοσι είχαν μονάχα έναν τρόπο να μαζέψουν τη διαφορά.

Χάρη στο πρέσινγκ τους έβαλαν αρχικά δύσκολα στον Ολυμπιακό και με δύο τέρματα κατάφεραν να μειώσουν σε 8-5 λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Τότε όμως ήρθε ένα τέρμα του Ομπράντοβιτς στον παίκτη παραπάνω να "τελειώσει" ουσιαστικά το ματς.

Με το υπέρ του 9-5 στην τελευταία περίοδο, οι ερυθρόλευκοι έπρεπε απλά να παίξουν με το χρόνο και να διαχειριστούν το προβάδισμά τους. Η Όρβοσι δεν μπορούσε με τίποτα να σκοράρει και ο Φουντούλης σε μία φάση που έκανε τα πάντα τους έριξε τη χαριστική βολή. Ο Έλληνας περιφερειακός αρχικά έκλεψε την μπάλα και στη συνέχεια στην κόντρα έκανε το 10-5. Οι Ούγγροι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 10-6 με τον Σάλαμον.

Το συνολικό στατιστικό του αγώνα

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 10-6 την Όρβοσι

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Όρβοσι - Ολυμπιακός 6-10

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 2-4, 1-1

Όρβοσι: Μπιστριτσάνι, Μπργκούλιαν, Γκορ-Νάγκι, Ραντέλοβιτς, Σάλαμον 3, Τοτ, Χέγκεντους, Σέμαν 1, Έρντελι 1, Γιουχάζ, Μπουντσχου 1, Ούμποβιτς, Μπάραμπας

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Όρβοσι - Ολυμπιακός 6-10

Μπαρτσελονέτα - Ντιναμο Μόσχας 7-7

Ανόβερο - Παρτίζαν 16-6

Μπρέσια - Γιουγκ 9-8

ΒΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 13

Ντινάμο 10

Μπρέσια 9

Γιουγκ 7

Όρβοσι 6

Ανόβερο 6

Μπαρτσελονέτα 6

Παρτίζαν 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ντιναμό Μόσχας - Μπρέσια

Γιουγκ - Όρβοσι

Ολυμπιακός - Ανόβερο

Παρτίζαν - Μπαρτσελονέτα

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ