ΠΟΛΟ

Ασταμάτητοι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Ασταμάτητοι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη συνεχίζουν την... παρέλαση στην Α1 πόλο των γυναικών αφού επιβλήθηκαν εύκολα επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου και των Αργοναυτών αντίστοιχα.

Χωρίς κάποια έκπληξη, αλλά με ένα μεγάλο ματς ανάμεσα στον Εθνικό και τη Γλυφάδα διεξήχθη η τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο των γυναικών. Ας δούμε συνοπτικά τι έγινε στα παιχνίδια.

Εύκολα ο Ολυμπιακός

Ακόμα μία παράσταση έδωσε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που συνέτριψε με 33-0 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, ο οποίος δε κατάφερε να προβάλει αντίσταση στις ορέξεις των πρωταθλητών.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καταιγιστικές και είχαν μάλιστα 11 διαφορετικές σκόρερ. Βέβαια, τη διαφορά για ακόμη μια φορά έκανε η διεθνής φουνταριστός, Αλεξάνδρα Ασημάκη που πέτυχε 11 τέρματα.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-33

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-12, 0-7, 0-8

Τρίτων Αμαρουσίου -

Ολυμπιακός: Ε. Πλευρίτου 2, Σώρα 1, Λογοθέτη 3, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 11, Μ. Πλευρίτου 2, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 3, Μπιανκόνι 2, Δουρέκα 1, Ελευθεριάδου 1

Σούπερ Ξενάκη

Την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επιβλήθηκε άνετα του ΝΟ Βόλου Αργοναύτες με 23-7 εκτός έδρας.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου δε συνάντησε κανένα εμπόδιο και παίζοντας θεαματικό πόλο έφτασε στην επικράτηση. Η Έλενα Ξενάκη συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και αυτή τη φορά σταμάτησε στα 8 γκολ. Από κοντά και η Κοντογιάννη που βρήκε δίχτυα 5 φορές.

ΝΟ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 3-27

Τα οκτάλεπτα: 0-9, 1-5, 2-7, 0-6

ΝΟ Βόλου: Καρπέτα 1, Βλαχάκη 2

ΝΟ Βουλιαγμένης: Βαρελίδη 1, Ντάσιου 2, Πρωτόπαπα 2, Ξενάκη 8, Ιφ. Μαυρωτά 2, Β. Ζοφώλη 1, Σελετοπούλου 1, Διαμαντοπούλου 1, Κοντογιάννη 5, Μαμόγλου 4

Ισοπαλία στο Καπαγέρωφ

Εντυπωσιακό ματς σε εξέλιξη είχαμε στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά ανάμεσα στον Εθνικό και την Γλυφάδα. Οι γηπεδούχες ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η Γλυφάδα κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Με γκολ από την Πέττα οι παίκτριες του Τσόκα προηγήθηκαν με 4-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες άρχισαν να μαζεύουν τη διαφορά και με την έναρξη της τρίτης περιόδου χάρη σε γκολ της Πάτρα ισοφάρισαν σε 8-8.

Από εκεί και πέρα είχαμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ και την Ελληνιάδη να βάζει μπροστά τη Γλυφάδα τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Τελικά η Μπίσμπα με πέναλτι έδωσε τουλάχιστον τον ένα βαθμό στην ομάδα της.

Εθνικός - Γλυφάδα 11-11

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-5, 2-2, 1-2

Εθνικός: Καλογεράκου 2, Πάτερου, Μπίσμπα 4, Πέττα, Πάτερου, Φραγκιουδάκη, Βάσιλα,

Γλυφάδα: Ελληνιάδη 3, Κοντέλη 2, Μ. Πάτρα 3, Μιμίδη 2, Κολτσίδα

Πρώτη νίκη για το Ρέθυμνο

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν πανηγύρισε ο ΝΟ Ρεθύμνου, που επικράτησε δύσκολα με 12-10 του μαχητικού Ποσειδώνα Ιλισίων.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα δυνατό με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ αλλά η Έλενα Φαρμάκη των γηπεδούχων έκανε τη διαφορά με 4 τέρματα και οι Κρητικές κατέκτησαν το τρίποντο φτάνοντας τους 4 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ: 12-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 2-1, 3-3

ΝΟ Ρεθύμνου: Σαφέτη 1, Μ. Φαρμάκη 2, Αλεξάκη 1, Μαυρέλου 2, Ε. Φαρμάκη 4, Σολανάκη 1

ΚΟΠΙ: Σαμαρά 2, Τζοβάρα 1, Κούβδου 2, Παπαδάκη 1, Δράκου 1, Καλαργυρού 3

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ 12-10

ΝΟΒΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-27

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-11

ΤΡΙΤΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-33

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/11):

Ολυμπιακός – ΝΟΒΑ

ΑΝΟ Γλυφάδας – Τρίτων Αμαρουσίου

ΝΟ Ρεθύμνου – Εθνικός Πειραιά

Ποσειδών Ιλισίων – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ