ΠΟΛΟ

Ασημάκη: "Είμαστε εφτάψυχες και το εφτά δεν είναι τυχαίο"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η MVP του Ολυμπιακού στον 5ο τελικό με τη Βουλιαγμένη, Αλεξάνδρα Ασημάκη εξέφρασε τη χαρά της για την κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα είναι... εφτάψυχη. Τι είπε για τον χαμένο ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Ολυμπιακός έκανε την μεγάλη ανατροπή, επικράτησε με 13-8 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το τέταρτο σερί πρωτάθλημα στην Α1 πόλο γυναικών. Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία σημείωσε πέντε γκολ και είχε καταλυτική συμβολή στην επιτυχία των "ερυθρολεύκων".

Μετά τη λήξη του αγώνα, η MVP του πέμπτου τελικού μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε τη χαρά της για την κατάκτηση τροπαίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα είναι... εφτάψυχη, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του ευρωπαϊκού τίτλου απ' την Κίνεφ.

"Η αλήθεια είναι ότι, μέσα μου, είχα πίστη πως θα τα καταφέρναμε. Σαφέστατα, είχαμε απέναντί μας μία πολύ δυνατή και καλή ομάδα, όπως η Βουλιαγμένη. Προσωπικά, είχα πίστη και το έλεγα και στα υπόλοιπα κορίτσια μετά το 2-0. Τελικά, έγιναν πραγματικότητα αυτά που έλεγα. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι απ' την αρχή. Δεν θεωρώ πως υπάρχει παράσταση για έναν ρόλο. Σε κάθε παιχνίδι, δουλεύει καλά ένα σύνολο. Απλά, μπορεί σε κάποιο ματς να φανεί κάποιος παίκτης ή παίκτρια περισσότερο. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για όσα κατάφερε η ομάδα μου. Είμαστε, πραγματικά, εφτάψυχες. Και το εφτά δεν είναι τυχαίο".

Για το αν αυτός ο τίτλος απαλύνει τον... πόνο για την απώλεια της Euroleague: "Νομίζω πως μας χαλαρώνει αυτός ο τίτλος. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός πως βρεθήκαμε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εντάξει, αν ήμασταν στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, σίγουρα ο τελικός θα ήταν τελείως διαφορετικός. Ο τρόπος που ήρθε το πρωτάθλημα και η υπέρβαση που κάναμε, το κάνει ακόμα πιο γλυκό".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ