ΠΟΛΟ

Αρώνης: "Θα είναι μια καλή προπόνηση και για τις δύο Εθνικές"

Αρώνης: "Θα είναι μια καλή προπόνηση και για τις δύο Εθνικές"

Κοινή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας θα πραγματοποιήσει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα του CHALLENGE CUP με τους Κινέζους.

Κοινή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας θα πραγματοποιήσει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου. Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του θα βρεθούν στη γειτονική χώρα όπου θα δώσουν ένα επίσημο ματς, αλλά και θα πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις με τους Ιταλούς, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης, Αντώνης Αρώνης.

Επιπλέον, ο κ. Αρώνης αναφέρθηκε και στο CHALLENGE CUP που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα (31/10) μέχρι και τον Δεκέμβριο ανάμεσα στις πρώτες έξι ομάδες της περσινής Α1 Ανδρών και την Εθνική Κίνας, όπου ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα.

"Θα πάμε στην Ιταλία από την Τετάρτη έως την Κυριακή και θα δώσουμε ένα επίσημο ματς αλλά και κοινές προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Το επίσημο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Οι Ιταλοί λογικά θα έρθουν εδώ στην Ελλάδα για μια αντίστοιχη κοινή προετοιμασία το Μάρτιο. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιους παίκτες θα πάρει μαζί του ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, τα ονόματα θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα.

Θα είναι μια καλή προπόνηση και για τις δύο Εθνικές. Ο κ. Διαθεσόπουλος μίλησε και με τον πρώην Ομοσπονδιακό μας προπονητή, τον κ. Σάντρο Καμπάνια, που έπαιξε ρόλο στον προγραμματισμό αυτής της κοινής προετοιμασίας, ενώ αρχικώς ήταν προγραμματισμένο να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τις Γυναίκες. Ωστόσο, επειδή ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στα τελικά του Europa Cup, για αυτό το λόγο δεν έχουν οριστικοποιηθεί και οι προετοιμασίες σε επίπεδο Γυναικών".

Αναφορικά με το CHALLENGE CUP με την συμμετοχή της Εθνικής Κίνας, ο κ. Αρώνης υπογράμμισε: "Ήρθε εδώ στην Ελλάδα η Εθνική Κίνας και θέλησε να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά μαζί με τις έξι πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Εκείνη θα έχει ως έδρα της την Γλυφάδα, ενώ βρέθηκαν και οι κατάλληλες ημερομηνίες που να εξυπηρετούν τα σωματεία μας, αφού οι Κινέζοι δεν είχαν κάποιο πρόβλημα με τα ωράρια.

Απώτερος σκοπός τους είναι η προπόνηση, καθώς το επίπεδο στην Κίνα είναι σαφώς χαμηλότερο και με τον τρόπο αυτό θα προετοιμαστούν ενόψει του World League και των Πανασιατικών αγώνων όπου συμμετέχουν. Οι ίδιοι δεν έχουν δικό τους εγχώριο πρωτάθλημα και έτσι σκοπεύουν να αξιοποιήσουν αυτό το τουρνουά ώστε να δυναμώσουν σαν ομάδα, ενώ και τα σωματεία από την πλευρά τους θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να διατηρούνται σε εγρήγορση".

Το πρόγραμμα του CHALLENGE CUP με τους Κινέζους

Το αναμορφωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του CHALLENGE CUP Ανδρών, όπως προέκυψε από την τελική συμφωνία ΚΟΕ και Κινέζικης Ομοσπονδίας, έχει ως εξής:

*31 Οκτωβρίου, 19.15 Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*2 Νοεμβρίου, 20.30 Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ

*12 Νοεμβρίου, 20.00 Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΠΑΟΚ

*14 Νοεμβρίου, 21.00 Δημοτικό κολυμβητήριο Π. Φαλήρου: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

*17 Νοεμβρίου, 19.00 Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ- ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

*19 Νοεμβρίου, Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ19 (γενν.1999)

*20 Νοεμβρίου, 19.00 Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ19 (γενν. 1999)

*22 Νοεμβρίου, 19.00 Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*27 Νοεμβρίου, 19.00 Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

*29 Νοεμβρίου, 20.00 Κολυμβητήριο ΝΟΒ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

*6 Δεκεμβρίου, 19.00 Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ

*11 Δεκεμβρίου, 19.00 Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

*19 Δεκεμβρίου, 20.00 Ποσειδώνιο κολυμβητήριο: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΠΑΟΚ

*22 Δεκεμβρίου, 19.00 Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ: ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΑΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, αποτελεί μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας της Κίνας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 (Τόκυο) στην Ευρώπη.

Η αποστολή των Κινέζων ήλθε στην Αθήνα, αποτελούμενη από 39 συνολικά μέλη. Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κίνας είναι ο πρώην τεχνικός του Μαυροβουνίου Πέταρ Πόρομπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ