ΠΟΛΟ

Αποχώρησε απ' τη δράση ο Ντόσκας

Αποχώρησε απ' τη δράση ο Ντόσκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον Γιώργο Ντόσκα, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τη δράση σε ηλικία 33 ετών.

Τέλος εποχής για έναν απ' τους πιο επιτυχημένους πολίστες στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Ντόσκας αποφάσισε να αποχωρήσει απ' την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών, αφήνοντας ως παρακαταθήκη 12 πρωταθλήματα και 11 Κύπελλα με τον Ολυμπιακό.

Την ολοκλήρωση της σπουδαίας καριέρας του ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

Ο Ντόσκας έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης στο ΝΟ Χίου, ομάδα της γενέτειράς του, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη Χίο παρέμεινε μέχρι και το 2003, ενώ αγωνίστηκε και τη σεζόν 2011/12, προτού επιστρέψει στους "ερυθρολεύκους". Παράλληλα, ήταν 180 φορές διεθνής με την Εθνική, σημειώνοντας περισσότερα από 300 γκολ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Ντόσκα για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια με αφορμή την ολοκλήρωση της σπουδαίας καριέρας του και την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Από το 2003 όταν φόρεσε για πρώτη φορά το σκουφάκι του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Ντόσκας πανηγύρισε με τον σύλλογο μας την κατάκτηση 23 τίτλων συνολικά (12 πρωταθλημάτων και 11 Κυπέλλων) και ήταν παρών τρεις φορές στην τελική φάση του Champions League (2007, 2016, 2017).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ