ΠΟΛΟ

Απόλυτο νικών και προημιτελικά η Εθνική στο Παγκόσμιο εφήβων

Απόλυτο νικών και προημιτελικά η Εθνική στο Παγκόσμιο εφήβων
EUROKINISSI

Η Εθνική Εφήβων διέλυσε και την Κίνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο, προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά και περιμένει τον αντίπαλό της.

Πανηγυρικό τόνο στην κατάκτηση της πρωτιάς στον 2ο όμιλο και στην απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Σομπατέλι έδωσε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 18-6 την Κίνα το μεσημέρι της Τετάρτης, στον 4ο και τελευταίο αγώνα της στον όμιλο, κάνοντας το απόλυτο των νικών.

Η ομάδα του Δημήρη Κραβαρίτη, που δείχνει πως έχει δυνατότητες για να φτάσει ψηλά σε αυτήν τη διοργάνωση, έχει μια ημέρα ξεκούρασης, καθώς δεν θα αγωνιστεί αύριο στα χιαστί.

Πλέον, θα περιμένει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό της Παρασκευής που θα είναι ο νικητής του χιαστί αγώνα 2ος 1ου ομίλου - 3ος 3ου ομίλου (ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στους δύο αυτούς ομίλους).

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΙΝΑ 18-6

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-2, 7-2, 3-2

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 2, Κουρούβανης Ν. 2, Κεχαλάρης 3, Μπραΐμης 2, Γραμματικός, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Πάτερος 1, Παπανικολάου 4, Δήμου, Μανθογιάννης

ΚΙΝΑ: Γουάνγκ Ζ., Χε Ξ. 3, Σι, Ζου Μ. 1, Γου Μ., Γιου Κ., Γουάν Λ. 1, Γκου Ζ., Γου Γ., Τσενγκ Γ. 1, Λιν Λ, Κου Γ., Ζον Χ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ