ΠΟΛΟ

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Ολοκλήρωσε την βόμβα με Μίτροβιτς

Serbia's Stefan Mitrovic celebrates a goal of his team during the men's water polo final match between Croatia and Serbia at the Swimming World Championships in Kazan, Russia, Saturday, Aug. 8, 2015. Serbia defeated Croatia by 11-4. (AP Photo/Denis Tyrin)
Serbia's Stefan Mitrovic celebrates a goal of his team during the men's water polo final match between Croatia and Serbia at the Swimming World Championships in Kazan, Russia, Saturday, Aug. 8, 2015. Serbia defeated Croatia by 11-4. (AP Photo/Denis Tyrin) AP PHOTO/DENIS TYRIN

Η ομάδα πόλο ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης ολοκλήρωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της αφού συμφώνησε με τον Στέφαν Μίτροβιτς.

Το πλάνο που έχουν οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης είναι μεγαλοπνοο και από οτι φαίνεται ειναι ικανό να φέρει στο σύλλογο παίκτες όπως ο Στέφαν Μιτροβιτς. Ο σπουδαίος Σέρβος αφήνει τον Ολυμπιακό, όμως θα συνεχίσει επί ελληνικού εδάφους.

Ο Μίτροβιτς συμφώνησε σε όλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την επόμενη σεζόν θα φορά το σκουφάκι του.

Ο 32χρονος περιφερειακός πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο Γιώργος Αφρουδάκης και σε συνδυασμό με την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα είπε το μεγάλο "ναι" στους ανθρώπους του Απόλλωνα.

"Ο Απόλλων προσπάθησε να μου προσφέρει πολύ καλές συνθήκες. Ο σύλλογος είναι σταθερός και έχει ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, το οποίο υπόσχεται πολλά. Το γεγονός αυτό και η επιθυμία της οικογένειάς μου να μείνουμε στην Αθήνα ήταν καθοριστικής σημασίας για την απόφασή μου σχετικά με το νέο κλαμπ", δήλωσε ο Μίτροβιτς στο Total Waterpolo.

Οι συστάσεις για την ποιότητα του είναι περιττές αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο με την Σερβία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης (2016), Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2009, 2015) και Πρωταθλητής Ευρώπης (2012, 2014, 2016, 2018) ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει κερδίσει δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ (2011, 2019).

AP Photo/Denis Tyrin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ