ΠΟΛΟ

Από παίκτης, βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό ο Δελακάς

Από παίκτης, βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό ο Δελακάς
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Δελακάς εγκατέλειψε την δράση εντός πισίνας και πλέον θα ασχολείται με εκείνη εκτός, ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό.

Μετά από μία καριέρα που εκτείνεται σε δύο δεκαετίες, ο Βαγγέλης Δελακάς πήρε τη μεγάλη απόφαση να... βγει από την πισίνα, να κρεμάσει το "σκουφάκι" του και να αναλάβει διαφορετικό ρόλο σε έναν αγώνα πόλο.

Ο διεθνής πολίστας αποσύρθηκε από τη δράση και αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβει βοηθός του Θοδωρή Βλάχου, μετά από μία σεζόν όπου κατέκτησε τα πάντα.

Το τρεμπλ του 2018 ολοκλήρωσε μία καριέρα με 12 πρωταθλήματα και 11 κύπελλα Ελλάδας συνολικά, με την κατάκτηση του περσινού Champions League και της 2ης θέσης του 2016 και με μία 6η θέση (2016) και μία 9η (2012) στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό, την διοίκηση και τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου με την ανάληψη του νέου πόστου στην ομάδα. Ελπίζω να προσφέρω όσο και ως ενεργός αθλητής. Έχω πολλά να μάθω δίπλα σε ένα πολύ μεγάλο προπονητή όπως είναι ο Θοδωρής Βλάχος και εύχομαι η συνεργασία μας να είναι καλή και επιτυχημένη", δήλωσε μετά από την ανακοίνωση της εξέλιξης.

Η ανακοίνωση

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Δελακά, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Θοδωρή Βλάχου".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ