ΠΟΛΟ

"Απέδρασε" από το Ποσειδώνιο ο Εθνικός, 7-6 τον ΠΑΟΚ

Α1 ΑΝΤΡΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΑΝΤΡΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αφού επιβλήθηκε με 7-6 στο Ποσειδώνιο. Τρένο ο Απόλλων Σμύρνης που έκανε το 4/4.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών που έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και βρήκε τελικά τον Εθνικό να παίρνει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 7-6 και τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για ένα γκολ δικό του στο φινάλε που δεν μέτρησε καθώς ήταν εκτός χρόνου (σύμφωνα με τους διαιτητές).

Από το ξεκίνημα οι δυο ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ. Στο μεγαλύτερο διάστημα προηγείτο ο Εθνικός μαι ισοφάριζε ο ΠΑΟΚ. Στο 5-6 αστόχησε σε πέναλτι ο δικέφαλος του Βορρά κι έτσι οι κυανόλευκοι του Πειραιά ξέφυγαν με δύο γκολ, 5-7, στο 5.08 πριν από λήξη του παιχνιδιού. Στο 0.16 ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 6-7. Έγινε στη συνέχεια λάθος από πλευράς Εθνικού, οι γηπεδούχοι έκλεψαν, ο Τσολακούδης σηκώθηκε για το σουτ, ακούστηκε η κόρνα της λήξης και το γκολ που σημειώθηκε δεν μέτρησε από τους διαιτητές. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους Θεσσαλονικείς που έληξαν χωρίς παρατράγουδα.

Στο 6.09 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Παπαδόγκωνας του Εθνικού διότι, σύμφωνα με το φ.α. "αποκάλεσε τον διαιτητή «είσαι άσχετος» και ενώ είχε παρατηρηθεί προηγουμένως με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία».

Την ίδια ώρα ο Απόλλων Σμύρνης εξακολουθεί να εντυπωσιάζει κάνοντας το 4/4. Η "ελαφρά ταξιαρχία" επιβλήθηκε με 12-7 επί της Γλυφάδας και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι Απολλωνιστές επέβαλαν το ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλπετο, ενώ με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο ανέβασαν τη διαφορά στα πέντε γκολ και στο τελικό 12-7, με κορυφαίους τους δύο ξένους τους Μοσκόφ και Λέκιτς.

ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΑΪΚΟ ΚΑΙ Π. ΦΑΛΗΡΟ

Έκανε σεφτέ στις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Υδραϊκός, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επιβλήθηκε με 8-7 του ΝΟ Χανίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, το Σάββατο (4/11) το απόγευμα στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Ο Υδραϊκός πήρε από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού, με καλή άμυνα και λύσεις επιθετικά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, οπότε και προηγήθηκε με 8-4 στο ημίχρονο. Τα δύο τελευταία οκτάλεπτα έδειξε και πάλι χαλάρωση, οι Χανιώτες ήταν αυτοί που πέτυχαν μόνο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν παρά να μειώσουν στο τελικό 8-7. Στο 7.00 πριν από τη λήξη του β’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), για διαμαρτυρία, ο προπονητής του ΝΟ Χανίων Ηλίας Μαχαίρας.

Σημαντικό "διπλό" πήρε ο ΝΟ Χίου που πέρασε νικηφόρα από το κολυμβητήριο του Ηρακλείου επικρατώντας με 11-7 του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Σ' ένα γεμάτο από κόσμο κολυμβητήριο -παρά τη βροχή που προηγήθηκε- οι Χιώτες πήραν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο μισό του αύξησαν και τη διαφορά στα τέσσερα γκολ, με κορυφαίους σκόρερ τους Ρουστάμοφ, Πανταζόπουλο.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε και το Παλαιό Φάληρο, που επικράτησε με 7-5 του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο του Παλιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Οι Φαληριώτες ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 6-1 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια χαλάρωσαν και οι Νεοσμυρνιώτες μείωσαν στο τελικό 7-5.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-7

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-3, 1-1

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας 2, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Χάλαρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 2, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 8-7

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-2, 0-1, 0-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Κοτσάφτης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 1, Μπλάνης 2, Βιτέλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 4, Αλαμάνος 1, Μιγόπουλος, Στελλάτος, Ξενάκης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Πολογεώργης, Φλώρος Ανδ. Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 3, Μαγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Λεβεντάκης, Χάλαρης.

ΟΦΗ - ΝΟ ΧΙΟΥ 7-11

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 3-4, 1-2.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Αλάτσης, Τζακχάλα 2, Πίσσας 2, Σιράπογλου, Κλήμος 1, Γιογουρτάκης 1, Καλής, Καβουσάνος, Ιερωνυμάκης, Σπυριδάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος Μιμίδης, Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός;, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 3, Παπούκας 1, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-5

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 0-3, 1-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης 1, Θοεδωρόπουλος 1, Κάκαρης 2, Αθανασίου, Τσαχιλίδης 1, Τρούλος, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι. 1, Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Πανταζής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θοεδόσης – Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν 2, Κουλιεράκης 1, Καλαϊτζής, Φαναριώτογλου, Παπαστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντάς, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-7

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-3, 4-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 5, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., 1, Λέκιτς 5, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Τροβάς, Γιαννουρής.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δ. Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 16-7

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11

ΠΑΟΚ – Εθνικός 6-7

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ Χανιών 8-7

ΟΦΗ – ΝΟ Χίου 7-11

Παλαιό Φάληρο – Πανιώνιος 7-5

Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας 12-7

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12

-. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12

3. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9

-. ΕΘΝΙΚΟΣ 9

-. ΝΟ ΧΙΟΥ 9

6. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6

…………………………..

-. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6

8. ΠΑΟΚ 3

……………………………

9. ΥΔΡΑΪΚΟΣ 3

-. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 3

-. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 0

12. ΟΦΗ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/11)

ΝΟ Βουλιαγμένης – Παλαιό Φάληρο

ΝΟ Χίου – Ολυμπιακός

ΝΟ Χανίων – ΟΦΗ

ΑΝΟ Γλυφάδας – Υδραϊκός

Εθνικός – Απόλλων Σμύρνης

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (10/11)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ