ΠΟΛΟ

Άνετα το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 16-7 τη Βουλιαγμένη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / Α1 ΠΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ / Α1 ΠΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 16-7 επί της Βουλιαγμένης με όπλα τον επιθετικό του πλουραλισμό και την άμυνα στον λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός με χαρακτηριστική άνεση επιβλήθηκε με 16-7 επί της Βουλιαγμένης και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στην Α1 πόλο των ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι "έχτισαν" μία διαφορά στα μισά της δεύτερης περιόδου και στη συνέχεια τη διαχειρίστηκαν για να φτάσουν στη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν εννιά διαφορετικούς σκόρερ, αλλά και εξαιρετικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (6/10). Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και στα σουτ του Ολυμπιακού από την περιφέρεια.

Το ματς: Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με δύο απουσίες. Από τους ερυθρόλευκους δεν αγωνίστηκε ο Γενηδουνιάς, ενώ για τον ΝΟΒ δεν έπαιξε ούτε αυτή τη φορά ο Ζερδεβάς. Έτσι, ο Δημήτρης Κουρούβανης ήταν εκείνος που έκατσε και πάλι κάτω από τα δοκάρια του ΝΟΒ, με τον Θοδωρή Βλάχο να επιλέγει να παίξει με τους Ομπράντοβιτς και Μπούσλιε.

Με την απουσία του βασικού του τερματοφύλακα ο Κώστας Λούδης προσπάθησε να μην επιτρέψει να περάσει η μπάλα στα δύο μέτρα κάτι που είχε το ρίσκο με τα σουτ από την περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και τα περισσότερα τέρματα ήρθαν από την περιφέρεια. Με τρία τέτοια γκολ (δύο από τον Μυλωνάκη και ένα από τον Μπούσλιε) ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενος με 3-1 (είχε μειώσει σε 2-1 ο Βάσιτς). Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Βάσιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 3-2, όμως από εκεί και πέρα ήρθε ένα ξέσπασμα του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Βλάχου έτρεξαν ένα επί μέρους 4-0 για να προηγηθούν με 7-2! Η Βουλιαγμένη είχε αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσει να μειώσει, είχε πέντε διαδοχικές επιθέσεις τις δύο από τις οποίες με παίκτη παραπάνω, αλλά ο Γαλανόπουλος ήταν εξαιρετικός και με συνεχόμενες επεμβάσεις κράτησε το +5 για τους ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι και ουσιαστικά να κάνει διαχείριση της κατάστασης και τη διαφορά ολοένα να μεγαλώνει. Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η αστοχία της Βουλιαγμένης στον παίκτη παραπάνω (συνολικά είχε 3/11 σε όλο το ματς), αφού ο ΝΟΒ δεν μπόρεσε να σκοράρει ακόμα και με δύο παίκτες περισσότερους.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 16-7

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 4-2, 5-3

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 3, Μπούσλιε 1, Φουντούλης 3, Γούνας 3, Ομπράντοβιτς 2, Πρέκας 1, Μουρίκης 1, Αργυρόπουλος 1, Δερβίσης 1

Βουλιαγμένη (Λούδης): Βάσιτς 2, Κοπελιάδης 1, Ποντικέας 1, Χρυσοσπάθης 1, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης 1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 16-7

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11

Κολ. Ποσειδώνιο 15.00 ΠΑΟΚ – Εθνικός

Κολ. Αλίμου 15.00 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ Χανιών

Κολ. Ηρακλείου 17.00 ΟΦΗ – ΝΟ Χίου

Κολ. Π. Φαλήρου 19.00 Παλαιό Φάληρο – Πανιώνιος

Κολ. Ηλιούπολης 19.30 Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12

2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9

-. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9

4. ΕΘΝΙΚΟΣ 6

-. ΝΟ ΧΙΟΥ 6

-. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6

…………………………..

-. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6

8. ΠΑΟΚ 3

……………………………

9. ΥΔΡΑΪΚΟΣ 0

-. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 0

-. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 0

12. ΟΦΗ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/11)

ΝΟ Βουλιαγμένης – Παλαιό Φάληρο

ΝΟ Χίου – Ολυμπιακός

ΝΟ Χανίων – ΟΦΗ

ΑΝΟ Γλυφάδας – Υδραϊκός

Εθνικός – Απόλλων Σμύρνης

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (10/11)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ