ΠΟΛΟ

Ακυρώθηκε η μεταγραφή Σαρρή

Ακυρώθηκε η μεταγραφή Σαρρή
Κυριάκος Σαρρής

Ο γιος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Κυριάκος Σαρρής, δεν θα αγωνιστεί, τελικά, στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ.

Τελικά δεν θα φορέσει το σκουφάκι του ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Σαρρής. Ο γιος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του "δικεφάλου του Βορρά", ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Φυσικά, για αυτούς δεν ευθύνεται σε τίποτα ο νεαρός πολίστας, αλλά η κόντρα του πατέρα του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές είχαν κοντραριστεί ουκ ολίγες φορές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σχέση τους να είχε φτάσει στα άκρα. Οι κόντρες του τέως προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ειδικά τη σεζόν 2013-2014, ήταν πολλές. Αρκεί να θυμίσουμε την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο επίσημος ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Άρη και μεταξύ άλλων ανέφερε:

"... Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ' αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης...",καθώς επίσης και την "μετωπική" ΕΠΟ-ΠΑΟΚ που είχε αναπτυχθεί με το θέμα της τιμωρίας του Δικεφάλου για τα επεισόδια στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που είχε οδηγήσει στην αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ και οδήγησε τις δύο πλευρές στο CAS.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενοι την ιδιαιτερότητα και τις εντάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ακύρωσαν την μεταγραφή.

Πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Σαρρής τζούνιορ, που πληρώνει το μάρμαρο, δεν φταίει σε τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ