ΠΟΛΟ

Αιχμές Καμμένου για τη διαιτησία

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Η Αλεξία Καμμένου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την προσπάθεια των κοριτσιών της κόντρα στον Ολυμπιακό και άφησε αιχμές για τη διαιτησία του τέταρτου τελικού.

Η Βουλιαγμένη μπορεί να ηττήθηκε με 9-8 από τον Ολυμπιακό και να έχασε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια μετά από τρία χρόνια, ωστόσο η Αλεξία Καμμένου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τις αθλήτριες της.

Το ίδιο δεν ισχύει και για τους διαιτητές της αναμέτρησης αφού η προπονήτρια της Βουλιαγμένης άφησε αιχμές για τη διαιτησία των κ.κ. Σταυρίδη και Μπιράκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: "Νομίζω ότι πλησιάσαμε. Δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Θεωρώ ότι κάποια ατυχή σφυρίγματα, όπως το τελευταίο στην Ξενάκη που ήταν αποβολή, δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να ισοφαρίσουμε. Είμαι φοβερά περήφανη για τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η ομάδα.

Περίμενα την αντίδραση του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός μπήκε με μεγαλύτερη ενέργεια, αλλά εμείς δείξαμε ότι είχαμε τις δυνατότητες να ισοφαρίσουμε. Κάτι, που για πολλούς λόγους δεν έγινε. Δεν χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Θα πάμε στον Πειραιά να παλέψουμε. Έχουμε κάνει το χρέος μας. Είμαι περήφανη για την ομάδα, την αντίδρασή της. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους και θα γίνουμε τόσο δυνατές που κανείς δεν θα μπορεί να μας επηρεάσει.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που φάνηκε και αυτός ψυχωμένος. Ως προς τα άλλα ο κόσμος του πόλο παρακολουθεί χρόνια και βλέπει. Όλα ξεπερνιούνται με αγάπη, προσπάθεια και για αυτό είμαστε εδώ. Θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία κάποιου αγώνα στο μέλλον"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ