ΠΟΛΟ

ΑΕΚ πόλο: Διπλό χτύπημα με Ράτζεν και Φλέγκα, φουλ για Βούκσεβιτς

WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
WORLD LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ έχει ερθει σε συμφωνία με τους Φλέγκα και Ράτζεν, ενώ σύντομα θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις έχοντας στο στοχαστρό της και τον Νίκολα Βούκσεβιτς.

Ο σχεδιασμός της ομάδας πόλο της ΑΕΚ η οποία θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α1 έχει ξεκινήσει και δείχνει τους στόχους που θα έχει. Οι κιτρινόμαυροι δεν θα αρκεστούν απλά στην άνοδο, αλλά θέλουν να δημιουργήσουν μία ομάδα ικανή να είναι μέσα σε αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν.

Ήδη, μετουσιώθηκαν σε υπογραφές οι συμφωνίες που υπήρχαν με τους Φλέγκα και Ράτζεν.

Έτσι, η ομάδα της ΑΕΚ ενισχύεται σημαντικά με δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία που σίγουρα κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο πρώτος ήταν επί σειρά ετών ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής και ο δεύτερος ήταν ανάμεσα στους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο.

Πλέον, οι κιτρινόμαυροι βάζουν στο στόχαστρό τους και άλλους παίκτες. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι αυτή του Μαυροβούνιου φουνταριστού Νίκολα Βούκσεβιτς. Ο35χρονος φουνταριστός είναι ικανός και αυτός να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και μένει να δούμε εάν θα προχωρήσει η υπόθεσή του.

Παράλληλα, θα γίνουν κινήσεις και από την ελληνική αγορά οι οποίες θα ανεβάσουν κι άλλο επίπεδο την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ