ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Τρίτος και Ευρωπαίος ο Εθνικός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την τρίτη θέση στην Α1 πόλο των γυναικών κατέλαβε ο Εθνικός αφού επικράτησε με 10-9 επί της Γλυφάδας με τέρμα της ΜακΚι 26 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Με γκολ της ΜακΚι στα 26 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο Εθνικός Πειραιά έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΑΝΟ Γλυφάδας, τον νίκησε με 10-9, στον δεύτερο μεταξύ του αγώνα της σειράς των μικρών τελικών (θέσεις 3η-4η) και κατέκτησε την 3η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 Γυναικών, κάνοντας το 2-1 στις νίκες.

Έτσι η ομάδα του Βαμβακάρη εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το παιχνίδι είχε έντονες συγκινήσεις και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ με την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη να επικρατεί στις λεπτομέρειες.

Οι Γλυφαδιώτισσες κατάφεραν να προηγηθούν και με 7-5, αλλά ο Εθνικός έμεινε ζωντανός και μείωσε σε 7-6, στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ισοφάρισε, οι ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ, αλλά με δύο γκολ της ΜακΚι στο φινάλε ο Εθνικός ισοφάρισε και πήρε την νίκη (10-9.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΙΡΑΙΑ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-9

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 1-2, 4-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη 2, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 2, Πέττα, ΜακΚι 3, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Αναγνώστου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Γροζοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ