ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι 7-6, τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-6 επί της Βουλιαγμένης στο Λαιμό χάρη σε τέρμα της Ελευθερίας Πλευρίτου σε νεκρό χρόνο.

Ακόμα ένα μεγάλο ματς προσέφεραν στους φίλους του γυναικείου πόλο ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν με 7-6 στο Λαιμό χάρη σε τέρμα της Ελευθερίας Πλευρίτου στο τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή του. Με δύο γκολ από την Ξενάκη (ένα σε κάθε οκτάλεπτο) ο ΝΟΒ προηγήθηκε με 2-0 στα μισά της δεύτερης περιόδου, όμως η Ασημάκη πέτυχε και εκείνη δύο τέρματα για να φέρει το ματς στα ίσα. Η Βουλιαγμένη με γκολ από τις Χυδηριώτη και Κώτσια πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 4-2.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και με δύο γκολ από τη Χριστίνα Τσουκαλά κατάφερε και ισοφάρισε σε 4-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Έτσι, όλα θα κρίνονταν στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο. Η Ράνεϊ έβαλε μπροστά στο σκορ ξανά τη Βουλιαγμένη με τη Χριστίνα Τσουκαλά να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στο ματς με 3.56' να απομένουν για το τέλος.

Η Χαραλαμπίδη απάντησε άμεσα κάνοντας το 6-6, όμως το ματς δεν ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Ολυμπιακός κέρδισε την αποβολή και η Ελευθερία Πλευρίτου (φωτογραφία) σε νεκρό χρόνο σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 7-6.

Για την τελευταία φάση υπήρξαν διαμαρτυρίες από την Αλεξία Καμμένου προς τους διαιτητές και τη γραμματεία, ενώ αποβλήθηκε η βοηθός της Κική Λιόση. Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: "Στο 0:01 της 4ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η βοηθός προπονητή του ΝΟ Βουλιαγμένης, Κική Λιόση, λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών".

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-7

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-2, 0-2, 2-3

Βουλιαγμένη: Ξενάκη 2, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 1, Ράνεϊ 1, Χαραλαμπίδη 1

Ολυμπιακός: Ασημάκη 2, Τσουκαλά 4, Ε. Πλευρίτου 1

Προβάδισμα τριάδας για τον Εθνικό

Ο Εθνικός Πειραιά πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφαδας με 9-8, στην 3η αγωνιστική της Γ’ φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 5-1, με το ημίχρονο να λήγει 7-4 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στις υπόλοιπες δύο περιόδους, ο ΑΝΟ Γλυφάδας προσπάθησε να διεκδικήσει το παιχνίδι, μειώνοντας σε 9-8, 1:32 πριν τη λήξη, χωρίς όμως να αποφύγει την ήττα.

Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός Πειραιά απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο, καθώς έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας έμεινε τελευταίος χωρίς βαθμό.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 1-5 , 3-2 , 2-1 , 2-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 1, Κολιτσοπούλου, Δούλη, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 2, Κοντονή, Κοντογιάννη 3, Γαλιατσάτου, Γκίλλα, Καρύτσα

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 1, Πέττα 1, ΜακΚι 2, Μπάξτερ 3, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή 2, Μπενέκου, Τζούρκα

Μεγάλο διπλό του ΝΟ Λάρισας στην Κρήτη

Ο ΝΟ Λάρισας πήρε τεράστιο διπλό απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου επικρατώντας με 7-5 στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ' φάσης της Α1 γυναικών και έμεινε ζωντανός στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ήταν ισόπαλες έως την λήξη του ημιχρόνου με 3-3. Στο τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε σημαντικό προβάδισμα δύο γκολ (6-4), καταφέρνοντας να το κρατήσει έως τη λήξη του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 7-5.

Με τη νίκη αυτή ο ΝΟ Λάρισας πήρε τους πρώτους του βαθμούς, ενώ ο ΝΟ Ρεθύμνου έμεινε στην κορυφή με 12 βαθμούς.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 1:27 του τρίτου οκταλέπτου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟ Λάρισας, κ.Τουλουμτζίδης, λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών".

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 5-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1 , 2-2 , 1-3 , 1-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Φαρμάκη Ε. 1, Λιμπιτάκη, Σολανάκη, Καρυπίδου Η

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι, Κους 2, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα 1, Καζάνα

Άνετη νίκη του Νηρέα Χαλανδρίου, 15-7 την ΝΕ Πατρών

Ο Νηρέας Χαλανδρίου επικράτησε άνετα της ΝΕ Πατρών με 15-7, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης της Α1 γυναικών και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη προηγήθηκε από νωρίς στον αγώνα (4-1), ενώ στο ημίχρονο αύξησε τη διαφορά στα 4 τέρματα (9-5). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να φτάνει σε εύκολη νίκη με 15-7.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 15-7

Τα οκτάλεπτα: 4-1 , 5-4 , 2-2 , 4-0

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 2, Κάσσαρη, Τριχά 3, Ξανθοπούλου 1, Παπαναστασίου, Μπόβαλη 1, Φραγκιά, Δούλη 5, Κουτέλη 2, Αγγελίδη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη, Λάζαρη

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Πετάση 1, Μιχαηλίδου 2, Μόργκαν, Μπιτσάκου 2, Μανέτα 1, Λυκοθανάση, Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ