ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός νικητής στη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός σε ένα ματς για γερά νεύρα επιβλήθηκε με 5-3 επί της Βουλιαγμένης στον Λαιμό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Β' φάση της Α1 πόλο των γυναικών.

Ένα ματς το οποίο μας προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των γυναικών παρακολουθήσαμε στο Λαιμό. Σε ένα ματς στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι άμυνες των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 5-3 επί της Βουλιαγμένης.

Οι ερυθρόλευκες κατάφεραν να κρατήσουν για δύο οκτάλεπτα τον ΝΟΒ χωρίς γκολ και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Χυδηριώτη στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όμως για να ξαναδούμε γκολ έπρεπε να περάσει ένα οκτάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο, η οποία ήταν και η πιο παραγωγική στο ματς, ο Ολυμπιακός με δύο γρήγορα τέρματα από τις Τσουκαλά και Ελευθερία Πλευρίτου προηγήθηκε με 1-2, αλλά η Βουλιαγμένη απάντησε με γκολ των Ξενάκη και Ελληνιάδη.

Από εκεί και πέρα μίλησαν η άμυνα του Ολυμπιακού και η Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η Τσουκαλά στο τέλος της τρίτης περιόδου έκανε το 3-3 και στη συνέχεια με δύο γκολ από τις Ελευθερία Πλευρίτου και Αβραμίδου διαμορφώθηκε το τελικό 5-3 για τον Ολυμπιακό που έκανε το 1-0 στη σειρά. Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα πετύχει 2 νίκες θα μπει στη Γ' Φάση, στον όμιλο για τις θέσεις 1-4, με 6 βαθμούς ενώ η ηττημένη ομάδα θα συνεχίσει με 3 βαθμούς.

Ο Εθνικός Πειραιά πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 12-11, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου με 3-2. Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, όπου πήραν αέρα τριών τερμάτων με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με 6-3. Με την αρχή του δεύτερου μισού του αγώνα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας μείωσε τη διαφορά στο ένα τέρμα (8-9), όμως ο Εθνικός Πειραιά κατάφερε να φύγει με το διπλό από το κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος". Στο άλλο ματς του ομίλου δύσκολη, αλλά καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη, πέτυχε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου επικρατώντας του Νηρέα Χαλανδρίου με 12-11.

Η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών επικράτησε του ΝΟ Λάρισας με σκορ 11-9, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για την Β’ φάση του Πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο ξεκίνημά του με το σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο να λήγει ισόπαλο 3-3, ενώ στο ημίχρονο, η ΝΕ Πατρών κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ (7-5). Στην τρίτη περίοδο, η γηπεδούχος ομάδα αύξησε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα (10-6), με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει 11-9.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-5

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 0-1, 0-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου Αθ., Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ, Ιωαννίδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Κοκκινάκη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Μπάκλιγκ, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-12

Τα οκτάλεπτα: 2-3 , 1-3 , 5-3 , 3-3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου 1, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Φραγκιουδάκη 3, Κοντονή 3, Κοντογιάννη 1, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου, Καρύτσα

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη 1, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚί 1, Μπάξτερ 3, Νιαρχάκου 1, Κατσιμπρή 3, Μπενέκου 2, Τζούρκα

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ Χ 12-12

Τα οκτάλεπτα: 3-2,4-2,4-3,1-4.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κ. Φιτζανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καρυπίδου Σ. 2, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα, Στρατιδάκη 2, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Έ. 4 , Λιμπιτάκη Α., Σολανάκη, Καραγιάννη, Καρυπίδου Β. 2, Συριάνογλου.

Νηρέας Χαλανδρίου (Έ. Καράγιαννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 4, Κασσάρη, Τριχά 2, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου, Μπόβαλη 1, Δούλη, Κουτέλη 2, Αγγελίδη 1, Λάζαρη, Τορνάρου.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 11-9

Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 4-2 , 3-1 , 1-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ. 2, Τσιμάρα Ευδ. 2, Πετάση 1, Μιχαηλίδου, Μόργκαν 1, Μπιτσάκου 3, Μανέτα Σ., Λυκοθανάση 1, Μανέτα Β.

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Καζάνα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι, Κους 5, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΝΟ Ρεθύμνου - Νηρέας Χαλανδρίου 12-11

ΑΝΟ ΓΛλυφάδας – Εθνικός 11-12

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 3-5

Η ομάδα που θα πετύχει 2 νίκες θα μπει στη Γ΄Φάση (Όμιλος θέσεων 1-4) με 6 βαθμούς και η άλλη με 3β.

ΝΕ Πατρών – ΝΟ Λάρισας 11-9

Η ομάδα που θα πετύχει 2 νίκες θα μπει στη Γ' Φάση (Όμιλο θέσεων 5-8) με 1 βαθμό και η άλλη με 0β.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Εθνικός 12

2. ΑΝΟ Γλυφάδας 6

3. ΝΟ Ρεθύμνου 6

4. Νηρέας Χαλανδρίου 0

Επόμενη αγωνιστική (19/1)

Νηρέας Χαλανδρίου – Εθνικός

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας

Στα ζευγάρια (19/1)

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Πατρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ