ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Εύκολα οι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, νίκη για Παναθηναϊκό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε του ΝΟ Χίου με 19-2 στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Νίκες για Βουλιαγμένη, Απόλλωνα Σμύρνης, Γλυφάδα, Υδραϊκό και Παναθηναϊκό.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε του ΝΟ Χίου με 19-2 στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καταιγιστικοί και πήραν ευρύ προβάδισμα στο ημίχρονο με 10-1. Παρόμοια ήταν και η συνέχεια με την ομάδα της Χίου να μην μπορεί να περιορίσει του πρωταθλητές Ελλάδος, που έφτασαν πολύ εύκολα στην νίκη με 19-2. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας που πέτυχε 4 γκολ.

Οκτάλεπτα: 0-6, 1-4, 0-4, 1-5

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ., Μιμίδης Μ., Μπερτόλης Π., Παππάς, Κουλιεράκης 1, Μόκκας, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός, Φραγκιαδούλης, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 2, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 3-9

Με συνεχή επιθετική έξαρση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιβλήθηκε με 9-3 επί του Εθνικού Πειραιά -που αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Κουτσιαλή και Πρωτοψάλτη-, για την 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Υδραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν, με εξαιρετική άμυνα ως βασικό όπλο, πέτυχε ένα σερί 6-0 στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, μετά το ισόπαλο 3-3 στο πρώτο ημίχρονο.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 0-2, 0-4

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Βαλλιανάτος, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 2, Χονδροκούκης 1, Καραμπάτης, Λιαπάκης, Καραβιώτης, Κατσαγούνος, Μπελέσης, Ξυλούρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης, Σταμέλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Τσαταλιός 1, Ποντικέας 2, Κουρούβανης Ν. 2, Καστρινάκης, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-18

Με πρωταγωνιστές τους δύο ξένους του Όμπερτ (8 γκολ) και Ίρβινγκ (5), ο Υδραϊκός πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη, που τον διατηρεί στην 3η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς. Συγκεκριμένα επικράτησε με νταμπλ σκορ, 18-9, του ΝΟ Χανίων στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα της 'Υδρας, με νέο προπονητή τον Χανιώτη Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο των φιλοξενούμενων, πραγματοποίησε ένα ξέσπασπα στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, αλά και στην τέταρτη, που τον οδήγησε στη νίκη.

Οκτάλεπτα: 3-4, 4-5, 1-6, 1-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπανίτσεβιτς 3, Σαρτζετάκης, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς 1, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Μανιουδάκης, Τριποδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν., Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Πρέκας 2, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης, Τσαχιλίδης 1, Καπετανάκης 1, Πολογεώργης, Όμπερτ 8, Ίρβινγκ 5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 12-11

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια υπεροπύτιμή νίκη - ανάσα μέσα στην έδρα του, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, με 12-11 επί του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίριστης της Α1 Ανδρών. Το "τριφύλλι" έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς και ελπίζει, ενώ ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε περιπέτειες.

Οι πράσινοι, μάλιστα, έκαναν την μεγάλη ανατροπή στο φινάλε καθώς είχαν βρεθεί να χάνουν με 10-8. Συγκεκριμένα, με μια τρομερή αντεπίθεση, πέτυχαν ένα σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο, προηγήθηκαν με 12-10 και απλά ο Σαρησάββας μείωσε στο τέλος για τον Δικέφαλο του Βορρά στο τελικό 12-11.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 2-3, 4-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς 1, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης 1, Μπιτσάκος 1, Πανταζόπουλος 3, Εγνατιάδης, Γκαράνης 2, Σμιθ 3, Κατσαγούνος, Σαλτέρης, Παπαδημητρίου Αλ. Μοσχοβέλης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάβας 2, Κολμπένοφ 1, Προσινικλής Ν. 1, Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 2, Μουρατίδης, Σαλαμανης, Βοζίκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-8

Με ανατροπή στην ανατροπή ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε μεγάλη νίκη με 10-8 επί του Παλαιού Φαλήρου, που τον φέρνει στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στην 13η αγωνιστική.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη πέρασε έτσι μπροστά από τον αντίπαλό του στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ πήρε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας (είχε χάσει με 10-9 στον πρώτο γύρο).

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και είχε ανατροπές. Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε τρεις φορές με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (3-0, 4-1, 5-2), όμως το Φάληρο επανήλθε και με σερί 4-0 προηγήθηκε στις αρχές της τελευταίας περιόδου με 5-6. Όμως, κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των γηπεδούχων που δεν πτοήθηκαν και με δικό τους σερί 4-0 έφτασαν στο 9-6, που τους εξασφάλισε τη νίκη. Το Παλαιό Φάληρο προσπάθησε να μειώσει ώστε να καλύψει την ισοβαθμία, όμως δεν τα κατάφερε κι έμεινε στο 10-8.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 0-2, 5-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Μαυρωτάς Λ. 1, Τρας Κ. 1, Περόπουλος, Μπραΐμης 4, Τρας Τζ., Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 1, Κουρούβανης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-8

Ο Απόλλων ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των ομάδων που προέρχονται από τη Σμύρνη. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επικράτησε, με ανατροπή, 8-6 του Πανιωνίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για της 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό Πειραιά.

Οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης είχαν προηγηθεί και με 5-3, αλλά με μια συνεχή αντεπίθεση από τα μέσα της τρίτης περιόδου και ένα εκπληκτικό σερί 5-0 οι παίκτες του Απόλλωνα έφτασαν στο 8-5 και στην τελική νίκη με 8-6.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-4, 1-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης, Γεωργακόπουλος, Βλατάκης, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 2, Κουκούνας, Αλεξίου 3, Γαβαλάς Σπ., Βέκκος, Δήμου 1, Σταθάς, Χέλμης, Μπουζαλάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ - Νάσερ 3, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 3, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος Γ. 1, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Τσιστράκης, Καβουσάνος, Λουπάκης, Μπαμπανίκας.

Πηγή: koe.org.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ