ΠΟΛΟ

Α1 πόλο ανδρών: Εύκολα η Βουλιαγμένη τη Χίο, νίκη για playoffs ο ΠΑΟΚ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εύκολα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 13-3 τον ΝΟ Χίου Astra Ailines, ισοπαλία 5-5 το Παλαιό Φάληρο με τον Εθνικό, νίκες για ΠΑΟΚ, Γλυφάδα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Νίκη σε ρυθμούς ρελαντί, που τον διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α1 πόλο ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Για την 19η αγωνιστική επιβλήθηκε με 13-3 του ΝΟ Χίου Astra Air Lines στο κολυμβητήριο του Λαιμού

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν προηγήθηκε και με 9-0 στις αρχές της τρίτης περιόδου, στη συνέχεια χαλάρωσε και οι Χιώτες πέτυχαν 3 γκολ. Στην τελευταία περίοδο οι Βουλιαγμενιώτες πέτυχαν άλλα τρία αναπάντητα γκολ για το τελικό 13-3. Κορυφαίος σκόρερ για τον ΝΟΒ ο Γκιουέτσης με 5 γκολ.

Οκτάλεπτα: 5-0, 3-0, 2-3, 3-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 5, Κουρούβανης Ν. 1, Γούβης 2, Αφρουδάκης 1, Μπούχα 1, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Ηλιόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σ., Φράνκο Ρούντα 1, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Μ. 1.

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ

Ισόπαλοι 5-5 αναδείχθηκαν το Παλαιό Φάληρο με τον Εθνικό Πειραιά στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με σκληρές μονομαχίες, ένταση και κλειστές άμυνες και με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες. Οι Φαληριώτες προηγήθηκαν με 3-1 και 5-3 (στο ημίχρονο), αλλά στην τρίτη περίοδο ο Εθνικός με γκολ του Μπεριστιάνου μείωσε σε 5-4 (4.46) και του Λιαπάκη (στον παίκτη παραπάνω) ισοφάρισε στο τελικό 5-5 (3.35). Στην τελευταία περίοδο είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, αλλά το σκορ έμεινε ισόπαλο.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 4.05 πριν από τη λήξη της β΄περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Παλαιού Φαλήρου κ. Καραγιάννης για διαμαρτυρία. Στο 5.25 πριν από τη λήξη της δ' περοόδου αποβλήθηκαν ο βοηθός προπονητή του Εθνικού κ. Βενετόπουλος και ο έφορος του Εθνικού κ. Μίσιτς, με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία. Στο 0.31 πριν από τη λήξη της δ' περιόδου αποβλήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Φάνης Κουντουδιός, με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία, ενώ είχε δεχτεί προηγουμένως κίτρινη κάρτα".

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 0-2, 0-0

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 2, Ντε Σόουζα 2, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ PLAYOFFS Ο ΠΑΟΚ

Σημαντική νίκη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της συμμετοχής στα playoffs, καθώς τον εδραιώνει στην πρώτη 6άδα (5η θέση τουλάχιστον) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε με 8-5 του ΓΣ Περιστερίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οκτάλεπτα: 1-0, 4-1, 2-2, 1-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 3, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης 1, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος 2, Παυλίδης Χρ. 1, Σολϊμανιπάκ, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Παζαϊτης, Τσαγκάρης 1, Δαλμάρας.

ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΔΑ Η ΓΛΥΦΑΔΑ

Ανανέωσε τις ελπίδες του για είσοδο στην εξάδα των πλέι οφ ο ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς νίκησε στην έδρα του με 13-8 τον ουραγό ΟΦΘ NEOTEX στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, παραμένει στην 7η θέση, αλλά πλησίασε στους δύο βαθμούς τον 6ο Εθνικό και έχει σχετικά ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε (άλλες τρεις αγωνιστικές).

Οι Γλυφαδιώτες εξασφάλισαν τη νίκη με ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και στις αρχές του τρίτου και με κορυφαίο σκόρερ τον φουνταριστό τους Νίκο Παπανικολάου, που πέτυχε 6 γκολ.

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-0, 3-2, 3-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπραϊμης 1, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 2, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 6, Γαλάνης, Σαλτερής, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Σιορδίλης, Δανιήλ, Προσινικλής Π., Αληχανίδης Αβ., Γιώρτσιος, Τερτιρόπουλος, Παυλίδης Β., Αληχανίδης Β. 3, Δημητριάδης 1, Πισσίας 1, Αντιβαλίδης 1, Βαχαρέλης 2, Φαρσαρής, Παπαμανωλιουδάκης.

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τέλος, με μια εκπληκτική ανατροπή συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Απόλλων Σμύρνης και παρέμεινε μόνος στην 3η θέση. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη νίκησε στην έδρα της, στο κολυμβητήριο Γουδή, με 8-7 τον Υδραϊκό σε ένα όμορφο παιχνίδι, παρότι είχε βρεθεί να χάνει με 3 γκολ διαφορά.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο οκτάλεπτο, ο Υδραϊκός πήρε τα ηνία και βρέθηκε μπροστά με 5-2 και 6-3, αλλά οι Απολλωνιστές δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ωθούμενοι από τους οπαδούς τους, που κατέκλυσαν τις εξέδρες, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, να ισοφαρίσουν με τον Μοσκόφ (7-7) 3.40 πριν από τη λήξη του αγώνα και να πάρουν τελικά τη νίκη με τον πολύπειρο αρχηγό του Γιώργο Παπαδόπουλο στα 32 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 0.18 πριν από τη λήξη της β΄περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Γιώργος Ιντζές".

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 3-2, 2-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 2, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Τροβάς, Γιαννουρής, Μαυρωτάς Α.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 2, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.

Πηγή: koe.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ